Biblioteket, ischiasnerven är klämd och lite internet strul

God kväll... Nu passar jag på att uppdatera lite vad vi har gjort och vad som har hänt idag. Internet har strulat lite. Vet inte om det var modemet igen eller om det var någon störning via Telias nät som gjorde att internet låg nere ett tag.

Just nu har jag även problem med ischiasnerven som har kommit i klämd. Ingen skön känsla om jag säger så. Så nu känns det ända från armen ner till tårna på vänster sida. Här kan du läsa mer om ischiasnerven eller Ischias som den fint kallas. Så slipper jag förklara hur det är och hur det känns när den hamnar i klämd.

Vi har även varit på biblioteket nu i kväll. Jag har som sagt inte skrivit om detta bibliotek som finns här i byhålan eftersom det endast är öppet en gång i veckan (tisdagar), då det endast finns personal just dom dagarna. Så jag passade på att skaffa mig en tagg medans jag skaffade mig ett biblioteks kort för ett tag sen. Det finns även självbetjäning på detta bibliotek där vi kan låna lite barnböcker eller sitta ner en stund och läsa en och annan bok. Så nu kan jag och Lilla J gå dit när vi vill alla dagar mellan 8 - 22 så slipper vi vara i en tråkig lekpark om dagarna. Lilla J älskar verkligen att gå till denna bibliotek. Här är det lugnt och skönt. Här kan vi vara för oss själva utan att någon elak människa från byhålan som mobbar oss. Idag lånande vi hem Lilla Js stora favoriter här hemma Mamma Mu och kråkan och även Nicke Nyfiken och mannen med den gula hatten. Vi var där minst en timme eller så. Så skönt så. Det är nästan som man vill flytta in till denna biblioteket eller sova över.

Ja alla Snow loved people där ute. Vi har fortfarande vinter och snö här uppe i Norrland. Lilla J fick busa lite i snön efter vi har kommit ut från biblioteket. Lilla J ville även gå på en lång promenad som vi alltid brukar göra när vi är ute. Men just nu i kväll fick jag säga stopp till det. Man vill ju inte gå där det är mörkt. Även om det nu inte händer så mycket i just denna byhåla i denna kommun precis. Men man ska aldrig aldrig säga att det inte händer något här. För man kan inte lita på dessa idioter till människor som bor i denna byhåla. Man vill ju inte att dessa idioter förföljer en när man är ute och går och helst inte när man har ett barn med sig . Ja då kan vad som helst hända när det händer andra läskiga saker i dagens Sverige. Då vill man vara på sin vakt och även ha ögon i nacken. Det var inte speciellt skönt att vara ute nu i kväll. Kallt och blåsigt med andra ord så man höll på att nästan frysa ihjäl. Så vi gick hem till värmen istället. Just nu i skrivande stund så har jag tagit två värktabletter med hopp att dom ska hjälpa så att denna extrema klämda ischiasnerven släpper taget. Ibland hjälper värktabletterna och ibland inte. Men men för eller senare så lär den väl någon gång släppa taget. Jag har haft denna ischias problemet i tre års tid nu så jag har lärt mig att bita ihop när det är som värst. Nä nu har jag skrivit klart om vad som hände oss idag. Ni får ha en bra kväll/natt om ni inte redan ligger och sover gott 💐

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229