Hela helgen har försvunnit i ett nafs.

Har ju haft turen att vara ledig både fredag, lördag och söndag, men helgen har gått lika fort ändå.. Så gott som hela fredagen tillbringade jag och Elin med förberedelser inför lördagens kräftskiva. Det var lekförberedelser, handling och pynt. Sen stack jag iväg på bvc med hilding vid tre tiden och där beslutade vi att testa gröt åt honom för att försöka minska antalet spytimmar stackaren har varje dag, och efter helgen kan vi konstatera att det fungerar! Som det är nu spyr han kanske max 4 gånger per dag, helt fantastiskt! Samt att han verkar uppskatta gröten - alltid kul.

Hur som helst, tillbaka till helgen. Lördagen var det som sagt kräftskiva, och den startade redan kl 13, så från det att man slog upp ögonen på lördag morgon så var det pajbakning och att sätta upp sista pyntet och ordna lekarna - så full rulle helt enkelt, precis som det skall vara.

Dagen började med tipspromenad i regn (som större delen av dagen bestod av..) följt av kräftlunch. Gud.så.gott.det.är.med.kräftor.

Glömmer det varje år, men det smakar ju magiskt! Efter en skapligt lång lunch hade vi 6 kamp som slutade 3 - 3 mellan lag sniglar och harar (tjejer vs killar) och sen var det mest en massa surr och massa ätande resten av kvällen, men lyckat var det iallafall!


Söndagen bestod ju sedan enbart av att röjja upp och handla veckans mat.. mer intressant än så var det inte..

Hoppas ni haft en fin helg, och välkommen till en ny vecka! Denna vecka ska vi ner till Trosa på onsdag, så det blir en kort skolvecka för mig och Hilding!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments