nu vare ett bra tag sen ja skrev ett inlägg dock så här ja inte skrivit så många men har funderat till och från på att börja skriva. sammanfattning av de senaste månader är att ja mått sjukt dåligt å försökt överleva varje dag med nya tankar å nytt mörker. förhållandet tog slut å de blev kaos. ja kände mig ännu mer ensamen här i världen. jag känner inte mig värd någonting alls. å ser inte att jag skulle fylla ut någon Som helst funktion i samhället alls.
problemet ja har är att så fort jag blir minsta uttråkad eller inte har något att göra så slår tankarna till. många säger va ute å gör nå som att träna, eller bara ut å gå 45 min så ska du se de blir bättre. problemet är att ja kan inte gymma varje vaken timme i livet. jag kan gå många av dom men de gör inte att ja behöver koncentrera mig så mycket på de ja gör vilket leder till att ja kommer på andra tankar. det enda som kan hjälpa mig är att köra något motorfordon där ja behöver koncentrera mig och som ja kan köra utan de blir nå fel, eller att ja åker opistat eller cyklar downhill eller liknande. grejen är att här där ja går skola kan ja inte göra nått av dehär. spela går ju självklart men ett spel var man gjort allt på efter nå veckor sen blir man less.
kommer säkert va folk som ba skaffa kompisar. ja har kompisar men problemet är att ja hatar när de blir mycket folk klarar inte av de. ja kämpar på så gott ja kan varje dag för att orka gå skola och må skit samtidigt. de är inte en lösning på mitt problem men ja kan inte göra nå annat just nu. men folk som läser detta kan ju gärna kommentera något här eller på min insta (som ja funderar att använda för att lätt bara kunna uppdatera er)@norrlandsbon  kan ni skicka ett dm om ni vill skriva eller nå. btw instan är privat nu i början då ja vill ba hålla koll på vilka som kommer in

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

under en längre tid har jag blivit psykiskt torterad och det fortsätter än idag. Men det finns inget jag kan göra. Det finns ingen som kan göra något förutom vissa personer som kan jaga bort psykopaten för någon dag.
psykopaten är mitt eget självförtoende, tortyr kammaren är mitt huvud, det är jag som är fången och min flyktväg har antingen varit saker jag inte är  stolt över. eller så har det varit mer fartfyllda och snabbtänkta sporter där jag kan jobba för mig själv.

under grund skolan har cykel och skider varit min flykt senare blev det moppe och skoter.
problemet är jag fick flytta en bit så nu har jag inte möjligheterna längre..
själva meningen med denna text är inte att ja ska få sympati utan jag vill bara förmedla är att för att slippa det där så måste man man hitta något eller någon som kan få tankarna på en annan bana för att glömma de dåliga tankarna.

kom ihåg att du är inte ensamen vi så många fler som önskar vi kunde gå tillbaks i tiden å säga de som vi aldrig sa till någon vuxen. att man mår dåligt. Det hela kommer bli så mycket enklare👌.
hoppas ni får en underbar helg och en ännu bättre vecka. Vi höres i nästa inlägg eller kanske till och med i kommentars fältet😊.

Likes

Comments

denna blogg kommer handla om min vardag som kille med psykisk ohälsa och diagnoser. hela meningen med denna blogg är att jag vill nå ut till personer som kanske aldrig fick den hjälp jag fick gå utan i så många år. jag vill inte att pojkar samt flickor ska slippa handskas med de tankar jag gjorde speciellt i samma ålder. jag vill inte att fler barn ska behöva gå så långt utan någon att prata med att de hamnar där jag är idag... jag har världens mest underbara flickvän som stöttar mig genom livets alla problem. men när man nått den absoluta botten redan innan man var tonåring och de var nu 5 år sen så är det en lång väg tillbaka. om det skulle vara så att jag får följare så kommer jag troligen starta en insta för denna blogg så ni kan kontakta mig eller lättare få notiser om nya blogg inlägg. till er som läser detta så önskar jag er all lycka i livet och jag hoppas över allt annat att ni mår bra och inte känner er ensamma.

Likes

Comments