Inredning är något som jag verkligen tycker om, kanske inte just att följa modet sm är för stunden. Utan mer att hitta sin egna thing så att säga, vad jag själv gillar. Här hemma har vi en del koppar och en del silver, lite blandat utan att det blir för mycket. Ena stunden gillar jag vitt och stilrent medans jag i andra stunden gillar lite mer svart vitt.
Men något som aldrig slår fel är blommor., alltså jösses vad mysigt det är med blommor i hemmet. Det blir mycket mer levande enligt mig och det behöver heller inte vara riktiga utan det finns faktiskt konstgjorda som är otroligt fina. Här nedan är lite bilder från hemmet och ja, blommor finns inkluderat på bilderna kan jag lova.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Just i skrivande stund sitter jag i soffan med täcket omkring mig med tända ljus, OS på tv och sambon bredvid mig. Bättre kan det inte bli. Om ett tag blir det att dra till gymmet och göra av med lite energi, för att sedan njuta av sista dagen på helgen innan jobbet kallar igen på måndag. Helgerna går lite väl fort ibland. Dock är det Sportlov kommande vecka så planerna på jobbet består mestadels av roliga aktiviteter som vi planerat, kommer bli kul!

Likes

Comments

Jag heter Elvira Norin, född 1994 och kommer från början från ett litet samhälle i Södermanland. Familjen består av mamma, pappa och en tvillingbror, dock var det flera år sen vi bodde tillsammans allihopa, på grund av separationer och flytt. Efter studenten tog jag mitt pick och pack och flyttade till Gävle för att påbörja mina tre år på Högskolan på Hälsopedagogiska programmet. Trivdes så himla bra och juni 2017 tog jag äntligen min kandidatexamen!

I början av samma år som examen, närmare bestämt februari 2017 så träffade jag den som lös upp mitt liv. Inte nog att han är min sambo, han är även den jag är förlovad med. Vi är bosatta i Norrköping i en lägenhet som vi trivs så bra i. Nära till allt, vare sig det är till stan eller jobbet.


Hur är jag som person?

Som person är jag lugn och vill andra väl skulle jag säga. Även om humöret kan gå upp och ner, är trots allt inte mer än människa. Blir ganska lätt orolig när saker och ting inte är som de ska. Familj och vänner är även något som betyder mycket för mig, utan dem skulle jag inte vara jag.
Noggrannhet, ordning och reda är något som jag brinner för. Att inte ha koll på läget gör mig i princip galen. Det kan vara allt ifrån saker som rör fritiden eller jobbet.


Vad jobbar jag med?

Med tanke på jobb så jobbar jag på en grundskola här i Norrköping. Jag började där augusti 2017, direkt efter mitt sommarjobb. Allt löpte på så bra där efter examen. Tog examen den 9/6 och började sommarjobbet den 12/6 och helgen där i mellan skulle ett flyttlass från Gävle till Norrköping bli av, men det gick. Jobbade hela sommaren på ett LSS boende utanför Norrköping och sedan den 11/8 åkte jag och en kompis till Mallorca, så himla efterlängtad vecka med en bra vän! Måndagen därpå började jag på mitt jobb och trivs väldigt bra!


Likes

Comments

Nu har jag äntligen skapat en blogg som jag så länge tänkt göra. Den kommer innehålla det som ligger mig närmast om hjärtat. Nämligen, träning, inredning, familj & vänner. Självklart kommer ni få se hur min vardag ser ut också.
Om ni har några önskemål om inlägg är det bara att säga till.

Fler inlägg kommer upp snart!

Kram på er så länge.


Likes

Comments