Sveriges nationaldag och...

Little did you know men nu är mitt äventyr här i USA över! Det har hela tiden stått 6 juni på flygbiljetten jag fick i slutet av februari men jag valde att hålla på det lite, därav varför jag gått ut med ett annat datum. Min familj (berättade för pappa i söndags lol) och de flesta av mina vänner vet detta redan men annars har jag hållit på det. Bara för att jag kan men också för att inte göra så stort av det.


Ni kanske förstår vad jag gjort det senaste. Sagt hejdå till vänner och umgåtts med min amerikanska familj väldigt mycket. Igår hade vi vår sista middag tillsammans och efteråt tog vi en sista tur in till DC, det var en mysig kväll. Jag kommer sakna dom SÅ SÅ SÅ mycket.


Jag har såklart också packat, packat och packat, att få ihop cirka 60 kg var inte det lättaste men det gick! Imorgon möts jag av mina föräldrar och min fina Josefin på Arlanda. Har fortfarande inte riktigt fattat det?! Nu ska jag fixa det sista och stänga väskorna, 08:40pm amerikansk tid går flyget så om några timmar ska familjen skjutsa mig till flygplatsen. Önska mig lycka till. Vi hörs i Sverige!!

Min första dag med pojkarna. Som vi skrattat, bråkat, skojat, gråtit, retats, och lärt oss av varandra och våra olikheter.<3

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f8:140:23c5::2

Instagram @julianoren