Header

Tandådalen igår, Lindvallen idag! Så fint här uppe nu med all snö och max 7 minusgrader. Perfekt skidväder!! Lunchade på Experium och sen har vi spenderat resten av dagen i backen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

SÄLEN, ÄNTLIGEN!! Så skönt att få spendera lovet i Sälen och bara åka skidor och må i det fina vädret. Kom hit igår, då jag mådde riktigt dåligt. Men idag mår jag så mycket bättre, och laddar nu inför morgondagen då slalom står på schemat.

Likes

Comments

Ni kommer hädanefter inte bara se mig jobba på Grand hotell, utan nu även på Max i Falun efter sportlovet! Riktigt roligt, och väl behövligt med lite mer cash i månaden. Trevliga allihopa, och ska bli väldigt spännande att prova på! Känner mig lite stolt över mig själv faktiskt nu när jag har lyckats söka två jobb, inte bara till nu utan även till i sommar! Men nu tar jag i alla fall ett behövligt lov!

Likes

Comments

Några bilder från min snap det senaste, adda gärna juliaanordlund. De senaste dagarna har bestått av jobb, massor av plugg, prov, träningar och tid med pojkvännen. Galet hur mycket tid jag skulle få över om jag inte gick i skolan, vilket är i princip det all min tid går åt till right now. Räknade idag till att det är ca 10 veckor tills vi får sommarlov??? Galet.

Likes

Comments

​GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ALLA FINA! Detta ska min kille få idag då vi bestämde att vi inte fick ge varandra något stort (vilket jag hade tänkt gjort heheh). Dagen idag börjades med jobb tidigt, följt av en powernap och lite mat. Snart kommer Anton hit och vi ska köpa hem lite mat från Tsatsiki, titta film och verkligen bara MYSA! Se till att ge era nära och kära lite extra kärlek idag. Ett sms till föräldrarna eller släkt gör mycket! Kramisar

Likes

Comments

​Passade på att lyxa till det inför en hel helg full av jobb. Med jordgubbar, hallon och en mojito blev det en lyckad myskväll med familjen. Nu ska jag bara förbereda mig på att kliva upp klockan 5 imorgon, lika på söndag. Ha en super mysig kväll, KRAMIS

Likes

Comments

Hoppar, skriker och gråter på samma gång! Jag har fått biljetter till Beyoncé's World Tour! GALET!!!!!! Så överlycklig. Har en fantastisk sommar framför mig planerad nu, så jag vill bara att det ska gå fort! Ge mig vår!

Likes

Comments

(En bild från min sminkkurs på makeupstore igår! Blev galet bra!) En fullspäckad dag med jobb blev det för mig idag! Ställde klockan på 6 (!!!) imorse för att åka till jobbet. Alldeles för tidigt egentligen, men tog mig i kragen och klev upp i alla fall! Klev av vid 2 och då åkte jag hem och sov en timme, åt god mat med familjen och myste framför The OC med le boyfriend. Efter det väntades träning. Nu försöker jag ta nya tag inför en helt ny vecka i skolan! Kramis

Likes

Comments

​Eller nästan i alla fall - slask

Likes

Comments