Hej! Jag gjorde inte direkt som jag skrev i förra inlägget...att jag skulle uppdatera samma vecka igen.. men nu har hela sportlovet+ en vecka till gått. Under sportlovet hände en massa saker. Jag har; varit på bio, åkt skridskor, varit med min lillasyster, badat osv. Jag var på bio två gånger den veckan. Första gången så såg jag "Cirkeln" och andra gången "Micke & Veronica". Båda filmerna var jättebra (rekommenderar dem verkligen). När vi åkte skridskor åkte vi på allmänhetensåkning, trotts det så var vi helt ensamma!

En sak som har gjort mig glad dem senaste dagarna är vädret. Det är en tidig vår i år, och det märker man. Här om dagen vad det så fint väder att jag bara var tvungen att gå ut, så jag gick ut med Mino och tog lite kort på honom.
Det som var lite synd bara är att han har skadat sin tass. Han har opererat bort en bit av hans tå på ena tassen. Vi vet inte varför, men pga det så får han inte busa eller springa. Därför var det enda vi kunde göra att ta kort.☹👎

Hemma hos min pappa har det hänt en liten speciell sak. Vi har nämligen funderat på att flytta. (jag vill inte skriva vart, här) det skulle kännas väldigt konstigt för mig för att i det huset jag bor i nu har jag bott hela mitt liv med min pappa. Jag har lixom vuxit upp här! Så att flytta skulle vara kul men lite jobbigt att lämna huset. Pluss att vi i så fall flyttar till en lägenhet.  

Hehe som vanligt tänker jag skriva hur det går med hockeyn, och det går toppen. Går bara uppåt. Igår hade jag match mot Tumba som blev oavgjord med 4-4. Lite synd att vi inte van för jag tyckte att vi kämpade på bra. Vi låg nämligen under med 4-1 när det var fyra minuter kvar av matchen. Sen måste jag bara skriva att, eftersom Reebok ska slås ihop med CCM så har dem gjort en CCM ribcor skridskor... ååååååå vad jag vill ha den skridskorn. Men haha det är väll bara att önska sig när man fyller år.

Aja ha det så bra, alla ni som läser! Kram Felicia🙈💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

WHEN WRITING THE STORY OFF YOUR LIFE,

DON`T LET ANYONE ELSE HOLD THE PEN.

Hej, nu var det jättelänge sen som jag uppdaterade, jag kanske har skrivit det men eftersom jag har så mycket ishockey har jag svårt att hinna med. Men jag försöker så ofta jag kan.

under den senaste veckan/veckorna har jag gjort en massa saker, jag har haft massa olika matcher, vi har vunnit de flesta också och jag har faktiskt gjort en hel del mål. I morgon så ska jag på distrikts camp också, och det ska bli superkul. Vissa kanske undrar vad man gör på en sån, jo det är nämligen en hel dag med bara träning, yes så är det... Nä men ja man samlar en tjejer födda mellan 97-03 från Södermanland sedan har man två ispass, ett fyspass och ett teoripass.

Jag måste nog säga att det går ganska bra i hockeyn just nu, jag vet inte varför men det känns som att jag utvecklas hela tiden. Jag hoppas min känsla stämmer, men det tror jag den gör.

Haha bilden på godiset undrar ni nog varför, men det är lite onödig info. När jag kom hem igår efter skolan så låg den nämligen på mi säng, pappa hade varit utomlands och köpte då den till mig, men jag tycker det är så gott att jag var tvungen att ta bild. Något annat som låg på min säng var parfymen som det också finns bild på, den hade min lossas mamma köpt till mig när hon var i Indien.

Det finns även en bild på den första delen av hungergames, jag älskar hungergames, det är så jäkla bra längtar till "the mockingjay" del två kommer! Men jaja det är väll ett tag kvar antar jag...😢

En till sak som har hänt är att min hund Mino har brutit ett tåben i sin ena tass. Han ska opereras nu på tisdag, jag är lite nervös hur det går, men man kan väll bara hoppas på att det går bra.❤😩🐶

Åååå den här veckan är det sport lov också, på tisdag ska jag göra en massa saker så nästa uppdatering kommer nog på onsdag.

Puss o kram Felicia!💕😚

Likes

Comments

Hej! Hehe nu var det ett tag sen som jag la upp mitt första inlägg! Jag har fått en kommentar där frågan var "hur går det med hockeyn?" Och det går jättebra!
Den senaste veckan har jag spelat mycket hockey, mest matcher, och de flesta har gått bra. Nu i helgen så ska jag på stålbucklan, det är ungefär som tv pucken fast för tjejer. Jag ska dit med Sörmlands distrikt lag, och det ska bli superkul!


Förra veckan i tisdags så hade jag studiedag, då passade jag och min vän och min lillebror på att göra en film, vi gjorde en parodi på filmen "Home alone" den blev jättebra och vi la ut den på youtube, nu har vi fått över 90 visningar på videon!!! Helt otroligt! Man undrar vilka det är som tittar!? Ni får gärna gå in och titta, ni ser länken nedan!👇

Det var nog allt jag hade att säga den här gången! Tack för att ni läser!
Puss Felicia!💕Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag är ny här på Nouw, jag är en tjej som älskar att spela ishockey vara med min familj vänner och hund.
Min hund heter Mino, han är snart ett år, jag har två syskon också, en syster som är 4, och en lillebror som är 11. Idag hade jag två matcher, en mot ett Gotlands lag, och den andra mot Katrineholm. Första matchen förlorade vi med 4-0 tyvärr, men den andra van vi faktiskt med 10-0! Jag gjorde det sista målet, och en assist till 3:dje målet. Hoppas ni fortsätter att läsa min blogg efter detta, även om jag inte kommer uppdatera varje dag utan bara vid speciella tillfällen!
Puss Felicia!


Likes

Comments