Sport, girlpower-onlygirls, weekend: #myfamily

Lørdag:
Nu er dagen her hjemme i det lille dukkehus så småt ved at være slut. og en kær veninde har spurgt ind til hvad vi har lavet idag.
Ser i,, Vi er stået tidligt op idag, (her hjemme er det en helt normal ting, især for prinsessen) Så er vi simpelthen taget ud for at se hockey-kamp som bobber skulle spille med i, og med gratis rundstykker til, så kunne det faktisk ikke være mere hyggeligere. #Mutterherspistekun3dennehergang. #hockey

Og så skal det lige siges,, jeg er så stolt en mutter, alle de fremmede mennesker samlet et sted, og så min lille pige som på ingenmåde blev mærket af det, hun tossede bare rundt blandt alle og kastede med bolde. og nød en masse som gav smil fra sig.

Med på vejen for i da lige billed med, hvor der kan ses en skøn prinsesse som er fuldstændig fokuseret i at en masse råber, løber, og pruster rundt inde i en hal. udover det er der skønner bobbermand som har en hyggestund med prinsessepigen.Hjem og have lur:
Prinsessen og jeg, valgte så at tage hjem og få en kæmpe lang lur, da det på ingen måde ville kunne lade sig gøre i en hal med så mange mennesker. Dog valgte vi simpelthen at vi lige skulle tosse rundt og få taget lidt billeder, og det gør ikke mutter her noget, så kunne jeg sammentidig få taget ugebillede af min ret så gravide mave med kæmpe lillesøster indeni #girlpower #familyisforever #myprincess Og med prinsessen med på billederne, se så gør det bare det hele bedre!


For at gøre dagen/aftenen afslutningsværdig så toppede tøsen og jeg dagen af med at få os en rigtig hyggedag, kun hende og jeg. og så skulle vi selvfølgelig have hjemmelavet pizza med prinsessens yndlingsguf på,, (Skinkestrimler, pølser og kylingetern) #pizza Og desserten i denne her omgang blev en skål jordbær, eller som vi siger her hjemme "Lobber".Imorgen står dagen helt sikkert på søndagshygge, med nattøj, uldet hår, varm kakao, og en tur ud i haven.
Men nu, nu sover den bette trygt og godt med hende nullerbamse og mutter her har tændt flimmerkassen og nyder en kop kaffe.

Håber i har jer en god weekend, og håber i nød at læse med.
Kh. NordjydensVinkel.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229