One week at a time. And,, time flies. - #Preggo.

Kender i det, hvor tiden flyver afsted, og selvom man ved mængden af tid, og længden af den, så tager den egentlig alligevel pusten af en, for med et enkelt blik så er tiden nær, og i mit tilfælde.. Så er tiden ret så nær. Og så tænker i sikkert,, og jeg kan udentvivl sige.. YEPS. bebser - preggo - mutter læsning lige her!! Og sikke en forandring på ret så korte måneder! (Godt jeg tog billeder, meen nødvendigheden var der nu alligevel ikke, mit tøj krympede nemlig med hast)!
Som der kan sees på de billeder ovenover denne tekst, kan i se en lille ´spunk` og mig. og på billedet ved siden af er jeg 11 uger, hvor alle andre nok ville sige `spist for meget mave´ Men for mig var det endnu et mirakel som svømmede rundt.

Tiderne fløj afsted: Fra det øjeblik vi valgte at beholde bebs til nu. Og sikke en masse glæde, tanker og lange nætter med ideer og anderkendelse. Som de fleste her på bloggen ikke ved, men Instagram ved. har jeg jo en skøn prinsesse-datter iforvejen. men tobedaddy er første gangs. Nemlig vores kære Bobbermand her's første bebs. og Prinsessen som skal være storesøster. Så en masse nyt sker der ihvertfald i dukkehuset.

Og som i kan se på den kære tekst via billederne, fandt vi ud af kønnet i uge 15. Endnu e prinsesse til dette dukkehus, Og udover glæden til endnu en pige i vores dejlige tilværelse, anskaffede vi os sammen-tidig en kat. ikke at jeg er den mest fascinerede person til katte men tanken omkring det blev bedre, også fordi vores dejlige Bobbermand skule have lidt udligning med en hankat, så han ikke var helt alene om det køn. det endte så rimlig hurtigt! (Der blev nemlig set forkert, så vores buller-mis blev til en bull-inde) #Kvinderneiflertal #Enehaneihønsgården #girlpower


Her er så lidt billeder af ugerne i 10. Ugerne i 20. og ugerne i 30.

Og som de fleste nok kan se, er der sket en rimlig vækst de sidste par uger, jeg er tilogmed blevet kaldet `gigantisk´af en som har båret tvillinger og som mente fuldt ud at ikke engang hun blev så stor.. men hvad kan jeg sige. Lækker skøn-stor bebs indeni og mutter her som på ingen måde kaster kiloerne fra sig i endnu en graviditet. #Kiloerneervillemedmutter #Biglovelygirl

Vil i høre noget mindre komisk? som måske bare nogle inkelte personer kan sætte sig i mit sted i?

Jeg har formået at komme igennem to gange graviditetstøj og er nu nået der til hvor jeg burde købe nyt igen, men det magter jeg på ingen måde. nu vader jeg rundt i mine kjoler som på magisk vis er blevet til t-shirts / toppe. og ellers Bobbermands joggingbukser eller leggins, jeg ligner udelukkende en søndags-tøs i sommersæson, da jeg samtidig i en heldig tid kun har ankelsokker på og ånder bedst i klipklappere (Måske også fordi jeg samtidig er blevet så stor at tage almindelig sko på er en større udfordring end at skulle tage ud og handle. så skoene er droppet) og jakken?! Ja min graviditets jakke fra sidste graviditet, som snører og ekstra vidde. den kan så ikke lukke mere... så jeg er da så meget en sommer-babe i marts, så mens andre slanger sig i lækkert og undgår en forkølelse i dette ret så skiftende vejr, lever jeg lidt som en hval på land, jeg pruster og stønner og for en såkaldt forkølelse hver gang jeg bare overvejer at gå udenfor #længelevepreggomum .


Få uger tilbage:

Nå men når alt kommer til alt.. Så er der jo ikke længe til ankomsten. og sikke jeg glæder mig til at få ordentlig med tøj på igen, som sammentidig sidder okay på kroppen men også uden en prosten og frustreren over at jeg på ingen måde kan selv (jeps i læste rigtigt. Bobbermand og prinsessen hjælper nemlig mutter her med tøjet, og det har de nu gjort i et par uger..) Så uden at lyde utaknemlig så.. Er de selvfølgelig de bedste, og støtten kunne ikke blive bedre. de gør det hele lettere, og når overskudsdagene rammer, såh for de det også af mærke.

#Nedtællingtillillesøstersankomst
#FamiliepåfiretilMaj
#Viglæderos

Kh. Nordjydensvinkel.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229