Godt med pakker ovenpå sygdom.

Når os samtlige tøser her hjemme i dukkehuset ligger på langs efter en god uges tid med sygdom, hvor det endelig er ved at vende. Så er det super at modtage en pakke til børnene. og så ovenikøbet fra https://byhappyme.com/dk/ #Elskerpakker #Byhappyme #Tilminepiger

Jeg kan vel lige så godt skrive med det samme at det er reklame. så (reklame)
Men udover det, så,, i denne forsendelses pakke modtog jeg og endda lige til døren bokstavligtalt.(pakken hang på dørhåndtaget) Her modtog jeg, mine bestilte navne-sutter til mine dejlige prinsesser, Jeg køber kun sutter med navne på fra Byhappyme.com , og det er af den simple grund at, navne på sutter gør det hele meget nemmere, både her hjemme, hvis man har flere børn eller også den simpelhed, at børneinstitutionerne kan finde rundt i, hvem der ejer hvilken sut. Så for at gøre det hele lidt nemmere for jer, så får i da lige et direkte link til siden hvor navnesutterne befinder sig, hvor der er i forsellige mærker, farver og størrelser.
https://byhappyme.com/dk/18-sutter-med-navn

U
dover navnesutterne, så blev det simpelthen nødvendigt med navnemærker!, ja for her hjemme, kan ældste prinsessen, formå at komme hjem med ens vanter eller lignende sko, som jo så ikke er hendes men en hel andens eller omvendt, ikke kan finde hendes da en anden har nuppet det. så vi går vi i krig med navnemærkerne, i sko, jakker, huer, vanter osv. og ved i hvad det skønne ned netop disse navnemærker er? det skal hverken stryes på eller syes på. Det er netop klistermærker. som efter 24timer påsætning kan gå direkte i vaskemaskine og tøretrumbler, samt opvaskemaskine uden det falder af. og grunden til de 24timer er fordi, klisterlimen har en hærdnings tid.
Direkte link til navnemærkerne finder i her: Hvor der kan bestilles forskellige str-pakker.
https://byhappyme.com/dk/navnemaerker/8-navnemaerker.html


Kh. Nordjydensvinkel.

Synes godt om

Kommentarer