Kreativt skapande under mattelektionen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsÄnnu är det inte sommar, men det börjar närma sig sakta men säkert. Det är god tid att planera inför sommaren, både aktiviteter, jobb och mode. Jag tycker det är superspännande att få inspiration från olika bilder med outfits och kläder. Och det är faktiskt skillnad på inspirera och kopiera! Remember.
Ett tips är att gå och kika lite i affärerna på det nyaste nyheterna av vår och sommarmodet. Spännande tycker jag!

Likes

CommentsHär har jag spenderat min tid den största delen av dagen. Dragit upp byxben och ärmar för att få lite D-vitamin till huden. Så mysigt! Det lär behövas efter vinterns mörker.

Likes

Comments

Älskar verkligen fitnessguru, där finns tips på träning och kost för hur du ska göra för att få den kroppen du vill ha. Dem har ascoola recept och väldigt bra introduktionsschema på vad du ska äta och inte äta inom dieten LCHF (low carb, high fat) som jag själv älskar väldigt mycket. De har också bra träningsscheman för hur just du vill ha det och bra upplägg inför sommaren. Helt perfekt!


Likes

Comments 
  
 
  

Jacka från Monki, tröj   a från New Yorker och jeans från Palt 

   

Likes

Comments

En dag kände jag mig sådär lite extra låg och deppig, ni vet sådär man kan vara när man tycker synd om sig själv. Ja iaf så kom denna låt på min spotifylista, och helt plötsligt ville jag ställa mig och dansa. Jag blev så himla peppad på allt och kände verkligen "Livet är bra ändå hörrni". Ett tips till alla er där ute, när ni helt plötsligt börjar känna er deppig med eller utan orsak, tryck in lurarna långt in i öronen och slå på denna låt.

        "Det blir vad du gör det till"


Likes

Comments

Idag har jag haft en sån där helt vanlig dag, förutom att jag varit lite extra trött.
Just nu känner jag att den största delen av mitt liv består av plugg. Jag vet inte riktigt hur mitt liv skulle se ut utan plugg?? Men jag har ju valt natur och då får jag faktiskt skylla mig själv.
Natur är verkligen en omänsklig linje, men vissa människor är verkligen omänskligt smart. Nu kanske inte jag riktigt tillhör den skaran av människor, men jag är glad att få försöka vara en av dem.
Nu ska ni, som kanske inte har valt gymnasium än, bli rädd för natur-linjen. Jag vet att det är värt slitet i slutändan, och tänk vad nöjd man är då att har gjort allt slitet! Då kan man bara njuta av livet och ha ett bra jobb.


Nu ska jag fortsätta plugga och sedan åka till Adam, pojken min vettni


  

Likes

Comments

Idag åkte jag hem till mitt kära Vigge, hem till mina föräldrar, lilla syster och alla små fina djur. Gjorde mig en enkel frukost eftersom jag inte var så sugen, men det är ändå viktigt att äta nånting. Sen har resten av dagen bestått av plugg inför idrottsprov imorgon. 
Önska mig lycka till! 
 

Likes

Comments

Nu ska jag och min kära man ut och roa oss på stan... Närå, vi ska ut och äta middag bara, och sen se på bio. Vi får se vad det blir, en mysig fredagkväll blir det iaf! 

Hoppas ni också får det! 

Likes

Comments

Detta fina tränings-set fick jag när jag fyllde år i söndags av min kära farmor och farfar (det var jag som valde hehe).
Nämen jag är verkligen nöjd över det! Ska köpa skor och ett linne till också, men det kommer senare på schemat. 


Likes

Comments