Header

Hahah märkte nu att jag lät så jävla seriös när jag skrev att det var en jobbig dag. Var ju bara i skolan i 30 minuter. Aja nu fick jag det förklarat ;)

Min vardag känns precis som det var under gymnasiet, men lite annorlunda då själva föreläsningarna är något helt annat. Eller nu ljuger jag lite, min vardag är ganska annorlunda mot vad den var under gymnasiet. Mycket saker har hänt, bra och dåliga. Jag känner även att jag har lärt känna mig själv på ett annat plan, jag har blivit bästis med mig själv kan man säga. Jag vill ta hand om mig själv, något som man kanske inte alltid har prioriterat (jag kan inte säga att jag gör det 100% nu heller). Jag känner att jag inspireras av så mycket saker och idéer kommer till mig lite titt som tätt, ibland så genomför jag dom om jag har energi och det är så kul. Jag börjar lära mig vad mina passioner är, vad jag vill göra i livet. Jag ägnar mig åt saker som jag tycker är intressanta, jag uttrycker mig på flera olika kreativa sätt och det får mig att må bra. Jag börjar förstå saker och ting, saker klarnar upp, vilket är skönt för jag tror att många lever i en slags dimma där de bara gör saker som de måste göra och finner ingen glädje i det. Nu när jag tänker efter, jag mår inte som jag gjorde förut, alltså jag mådde oftast SKIT. Jag hade ångest varje dag, jag ville knappt gå ut ur dörren, att gå till skolan var jobbigt, jag dränkte alla känslor jag hade med mat, ALLA måsten var jobbigt. Den som jag seriöst har levt för är ju Sanna, det är våra myskvällar som fått en att vilja leva. Haha jag är seriös, jag hade ingen annan glädje i livet. När jag inte var med henne så åt jag bokstavligen mina känslor. Att äta något gott ger ju en njutningskänsla, jag älskar att äta och alla mina ladies som älskar att äta förstår mig. Det var typ det som gjorde så att jag kunde gå igenom alla dagar, för jag hade något att se fram emot hela tiden. Om jag visste att jag hade en chokladkaka hemma så mådde jag AAAAASBRA, alltså gud det var bästa känslan. Sen när den var borta ba aha... nu då? :/ Känner mig inte så beroende utav det som jag var förut. Jag älskar mat fortfarande men har fått en bättre relation till den. Jag lagar sånt som jag tycker om och jag tycker att det är jättekul att laga mat. Står t.ex på mornarna ibland och gör bananpannkakor, HALLÅ? Eller köpte avokado och hade det på en knäckemacka med lite citronpeppar och kände mig som en influencer. AJA SKA SLUTA SNACKA OM MAT NU.

Jag kan ju inte självdiagnostisera mig, men jag vet ju att jag inte mådde bra. Man hade väl problem som man hade kunnat få hjälp för, fast det känns som jag hittat något som fungerar för mig. Det sista jag vill och som jag alltid har sagt, jag vill inte behöva ta något litet piller för att må bättre. Och man mår inte ens bättre när man tar den?! Först ska man må skitdåligt, det kommer bli värre, SEN får du må bra <3 Nejtack.... Aja det var det mina vänner <3 Tro inte att jag ba älskar life helt plötsligt hahah, men jag har börjat se livet på ett annorlunda sätt och ACCEPTERAR att livet inte alltid är en dans på rosor.

Hejdå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Kan nu officiellt säga att jag pluggar på högskolaaaaaaaaaaaan. Det var en jobbig dag idag med 30 minuters upprop sen fick vi gå är. Jag sket seriöst på mig timmarna innan för att jag var nervös, kommer vara nervös i ungefär 3 år nu så det är ju ba att vänja sig <3. Jag är ju too cool 4 school så jag gick inte på allt informationstjafs och "lära känna" saker, jag kommer att bli den där mobbade ungen som inte har någon att sitta med. Hoppas att det finns andra outsiders som man kan ba "kan jag sitta här? :)" till. Ångesten is too real för att ens kunna gå på fester och andra evenemang, men aja jag ska plugga inte skaffa vänner. Klart man kommer lära känna någon som blir en skolkompis eller vad man ska säga men tror inte att man kommer hitta en bff. Imorgon är det introduktion och information så det ska man väl förhoppningsvis överleva. Be till gud också att VERKSTADEN FIXAR MIN BIL SOM DE HAR FUCKAT UPP SÅ BLIR TVUNGEN ATT LÄMNA IN DEN IGEN. 

Så ja nu är mitt liv igång igen eller vad man ska säga, eftersom att man bröt ihop under gymnasiet så ska det bli jävligt intressant att se hur man kommer att hantera detta. Hoppas bara att det är mer intressant och att det inte känns onödigt.

Likes

Comments

​Hon sa att det är ingenting.

Hon sa att det finns ingenting.

Hon sa det som att jag var ingenting.


Hon finns där uppe i tornet, långt borta ifrån mig, bortom mitt räcke.

Jag bad henne att släppa ner sitt hår, låt mig komma närmre, låt mig få se.

Hennes hår var som avklippt, det finns ingen väg upp.

Jag kan titta upp, jag kan höra, men jag kan inte komma nära och jag vet inte vad som bör göras.

Hon behöver inte sitt långa hår, hon kan komma ned till mig eller välja att stanna kvar.

Det är en läskig väg men vi är fler som tar emot.


Hon vill inte titta ned, hon tycker att utsikten är vacker.

Molnen svävar fram och bildar ett täcke.

Nu kan jag inte se, snart kan jag inte höra, jag vet inte vad som finns där uppe.

Jag vet inte om utsikten är blockerad av molnen.

Jag vet inte om hon kommer att släppa ned sitt hår.


Ingenting, ingenting, ingenting, ingenting.

Hur kan det vara ingenting?

Jag försökte att nå fram, hon svävade iväg på moln och jag blev kvar med ett skal av henne.

Jag blev arg, jag blev ledsen, jag ville för fan bara ha ett svar av henne.

Ett simpelt svar, ett för att stanna kvar, sanningen, känslor, ”vad är det som pågår?”.

Det jag fick kändes som ett hejdå.


Jag stannar kvar här, låter hennes hår växa.

Låter henne tänka.

Låter henne göra egna val.

Låter henne prioritera.

Hennes ord var en kniv som högg mitt i bröstet.

Ingenting.

Handlingar visar vad som pågår i tornet.

Det gör ont, man blir arg, man känner sig värdelös.

Hon vill inte ha något med mig att göra, jag är en dålig vän för att jag vill se.
Ingenting betyder någonting.

Likes

Comments

​Det här är fan den sista månaden på 2017. Ni ba vaaa säger du det? Om nån skulle säga att det var år 2019 skulle jag inte ens reagera på det haha, det skulle lika gärna kunna vara 2019. 2017 känns så jävla gammalt?

För första gången i mitt liv ska jag göra något vettigt på nyår. När jag var liten var jag alltid med pappa och så firade vi hos någon familjevän eller liknande, när jag inte var hos pappa så var jag hemma och åt chips typ. När jag var i den åldern man började festa var jag för feg för att gå någonstans, men nuuuuu så. 

Min bil ska in på verkstad nästa vecka och det gör mig så lycklig!! Äntligen så blir den lagad, kan åka vart jag vill när jag vill när den är färdig. Hur härligt? En uppdatering angående råttorna också; en tjej var hemma hos mig idag för att träffa råttorna. Hon är intresserad utav att ta hand om dom, hon verkar vara en bra råttmamma så hoppas att det blir goda besked på onsdag!! Tråkigt att jag ska behöva lämna bort dom :( Men det är för deras bästa och för mig också. Har haft en bra tid med dom och jag rekommenderar verkligen alla att skaffa råttor haha. Det är lika mycket jobb som en hund så, be prepared och läs på. Räknar ner dagarna till fredag just nu, får fan en klump i magen....

Likes

Comments

Leker modell med min grova utväxt smh


Ritade denna, vet inte hur gammal jag var men det ska iaf föreställa ett barn som skitit på sig? :) Älskar att det är gult och rött? Hade ju mask i magen som barn och medicinen gav rött poop..... Ska nog inte analysera det här mer

Idag har det varit en helt okej dag, mamma frågade mig om jag ville följa med till mormor en sväng och tackade självklart JA då det var jättelängesen jag var där. När jag kom in till köket hade hon lagt fram massor utav teckningar och dylikt som jag gjort när jag var liten. Hittade helt sjuka saker hahah. Eftersom att vi lånade en bil hann vi inte vara där så länge, men får åka dit snart igen. Sötaste lilla mormor ville bjuda mig på ett glas vin (som blev 3) och såg att hon älskade det hahah. Hon bjuder alltid över sina tanter på vin och kex. Jag som dricker så sällan blev lite tipsy vid kl. 14.30 idag, vad har du gjort idag?

Råttorna har TYP slutat att tjafsa, jag kan ha dom ihop men den där lilla rackaren på bilden vill inte låta bli sin bror -.------..... Väntar till att han ska mogna på sig den lilla mobbaren.

Annars då? Börjar sakta men säkert känna att min äggröra till hjärna börjar att återhämta sig. En dag i taget!! Om en vecka får jag reda på om jag kommit in på högskolan eller ej, jag beeeeeeeeeeeeeer till gud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Gråter som en liten gris.

Som rubriken lyder så har det uppkommit lite problem och trodde aldrig att det skulle vara såhär svårt. Min ena råtta beter sig underligt och det uppstår bråk mellan dom, ingen utav dom är aggressiv utan den ena är väldigt nervös och säger ifrån när den ena kommer nära. De biter inte varandra men man vet aldrig när det kan hända. Han verkar inte vara sjuk då han gör allt som en normal liten råttis gör, men det är något som inte stämmer.

Jag vet inte hur lång tid det kommer att ta tills allt blir bra igen, om det ens blir bra. Men det är iallafall sjukt jobbigt och det här är verkligen det sista jag behöver. Jag känner att jag inte har varit en bra råttmamma och är verkligen inte det nu heller. Jag vet inte vad som är fel, jag vet inte hur jag ska hantera olika situationer och sist av allt så känner jag att jag just nu inte orkar.

Min ena får leva på min säng för natten, de brukar leka där och jag vet att han inte är den mest äventyrliga så han kommer att hålla sig där. Han har varit väldigt nervös ända sen han var liten men har aldrig bitit mig eller försökt att springa ifrån mig, men han har inte alltid gillat att blivit klappad. Men nu när jag satte in den som börjar bråka in i sin bur så kunde jag klappa honom och jag pussade honom och han stannade kvar, alltså fyfan jag gråter ihjäl mig. Snälla snälla!!!!! Snälla säg att det blir bättre. Jag visste att detta KUNDE hända, men nu när det väl händer så har jag ingen fucking aning om vad jag ska göra. Separera dom och låta de träffas ibland. Aa men ska den ena leva i en liten bur och den andra i en stor?? Råttor ska inte vara ensamma! Jag vill att båda ska må bra.. Jag vill inte att någon ska vara rädd och nervös eller känna sig ensam osv... Ska försöka att sova och ta nya tag imorgon...

Likes

Comments

Igår var jag med bebi och kollade på idol och förvärrande situationen mina tänder befinner sig i, i form utav läsk, energidricka och godis. Man får passa på innan man ska till tandläkaren (som jag för första gången i hela mitt liv inte ser fram emot). Vet att jag kommer få slipa eller BORRA beroendes på hur hårt tandtrollen har jobbat. Men jag kanske får stöd med mig så det balanserar ut det hemska.

Det går inte så värst bra på nån front just nu och försöker så hårt att hålla hoppet uppe haha. Senast idag så fick jag ytterligare ett sånt där besked som gör så att man vill hoppa ifrån ett berg. Min bil som har strulat och varit sönder visar sig vara ÄNNU mer skadad än vad vi trodde, har aldrig relaterat till en bil så mycket i hela mitt liv. Så den måste nog in på verkstad, men som tur är så har jag någon annan som tar hand om allt det där åt mig för jag kan ingenting om bilar.

Väntar bara på "EJ ANTAGEN" när jag får besked om jag kommer in på högskolan eller ej. Om jag inte kommer in ja då............. Då vet jag seriöst inte vad jag gör för det är typ det jag går och väntar på. Och ens mamma kommer ju sparka ut en tillslut för den SLÖHÖG man är. Livet är härligt hörrni!


Gammal bild men vem bryr sig, vintern är här

Likes

Comments

När man går hemma och inte gör något, är det så jävla lätt att man fastnar i det och blir rädd för världen. Om du hatar folk, hatar att inte ha kontroll, hatar nya främmande saker, så är tanken av att bara stanna hemma i hela ditt liv och aldrig gå ut igen ganska så lockande. Men som tur är har man oftast någon eller något som tvingar dig ut i världen och när du kommit ut så inser du att det inte var så farligt.

Jag vill börja högskolan, men är ändå fett rädd, men jag vill bara komma igång med det och bli klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. Jag vill ha ett extrajobb som jag trivs med så man kan tjäna lite cash. Jag vill att något bra ÄNTLIGEN händer min familj. Jag vill att min bil ska komma tillbaks till liv så jag kan söka vilket jobb jag villllllll. Jag vill bara tillbaks till skollivet lite, för det var lättare då. Det kommer inte att bli lätt nu, det kommer bli helt annorlunda, men det är fortfarande skola och någonting som håller mig sysselsatt och något som tvingar mig UT I VÄRLDEN.

Skickar styrkekramar till alla er som tagit studenten och inte vet vad ni vill göra, till er som känner er worthless och lata, till er som försöker att skaffa ett jobb eller komma in på en utbildning. DET BLIR BÄTTRE (försöker jag att intala mig för det finns en chans att jag inte kommer komma in <3 För ja, då blir det lite svårt att inte dränka sig själv den där gången man ligger i badet bland bubblorna och funderar på livet).

Likes

Comments

Här sitter jag, med mensvärk och irritation som sakta kryper sig på.

Hur mycket jag än älskar mina små bebisar, så är de som galnast när mamma vill ha en liten tyst stund. Jag gav dem äppelbitar så får väl skylla mig själv... Söta att de blir så lyckliga av det ändå.

I helgen träffade jag mina babes, jag orkar typ inte säga något mer. JAG MÅR SOM MAN FÖRTJÄNAR. Och har gjort det i ungefär 3 dagar nu... Har varit så himla törstig och trött osv osv osv. Sen har jag mensvärk???? Jag har aldrig mensvärk, seriöst har bara haft det nån gång i mitt liv. Så det är ju nice och så <3

Förra helgen så träffade jag Sannis som hade köpt HAMBURGAARE TILL OSS FÖR ATT FIRA MIG asså en tår rann ned för kinden....... Sen så mös vi hela kvällen, skrattade och åt chips och dipp. Det gamla men så guldvärda vanliga.

I helgen ska jag till papi och har inte träffat honom sen jag tog studenten :'(( fyfan jag blir så jävla ledsen vill seriöst dunka mitt huvud i väggen, har skjutit upp besöken helg efter helg, men kan ju inte lämna bebisarna utan att någon kan ta hand om dem. Men nu ska jag åka!!! Och jag har bestämt mig för att köpa ett par nya jeans!! Herregud det blir ju ett uppdrag men ja, nu när jag har jobbat hela sommaren så känner jag att det kan vara värt med ett par jeans som inte kostar 199kr. För alltså det skulle underlätta alla mina gånger då jag försöker knepa ihop en outfit. Tänk er ett par jeans som ba sitter helt perfeeekt.... Det kanske jag som bara har det problemet men aa, nu ska jag kriga och inte ge upp. Det värsta som finns är när man går in på Bikbok eller typ Gina (skulle aldrig handla jeans på Gina) och hittar ett par jeans i storlekar man brukar ha, och så sitter allt som fucking korvskinn på en. Såhär skär in i huden vid midjan, eller att man typ bara får in ett ben för att ens ben är lika stor som låret på jeansen. SÅ WISH ME LUCK.

Likes

Comments

Idag blir jag hela 19 barre....... Det är exakt likadant som med studenten, jag blev mentalt 19 år för några veckor sedan. Under alla dessa 19 år har jag i ungefär 9 av de 19 åren suttit inne, vid datorn, eller vid TV:en och drömt om ett annat liv. Jag tänkte att när jag är 18 så kommer mitt liv vara såååå annorlunda. Jag kommer ha min drömkropp, mannen i mitt liv, paraflow (det har man väl.....), festa varje helg, ha en flawless hy.... Och lilla Johanna om jag skulle kunna få prata med dig så skulle jag bara vilja säga att det BLIR bättre, TROR JAG?

Du kommer att börja högstadiet, bort ifrån hemska fröslundaskolan med alla hemska ungar. Du kommer att träffa nya vänner och du kommer att känna att du hör hemma någonstans. Du kommer träffa en tjej som kommer att förändra ditt liv, någon som du kommer att dela allt med, någon som blir kvinnan i ditt liv. Sanna. I ditt lilla kompisgäng så är det alltid Sanna du vill sitta bredvid, Sanna som du beundrar, Sanna som alltid förstår dina dåliga skämt. Någon som får dig att känna dig alldeles speciell. Det är hon som du vill vara med på fritiden, hon som du vill dela precis ALLT med.

Du kommer att börja gymnasiet, du är inte lika rädd för att börja gymnasiet som du var över att börja högstadiet. Sanna kommer inte att vara med dig fysiskt, men mentalt. Du vet att hur shitty din skola och klass än är så kommer du att ha henne. Men det var inte alls shitty. Träffade underbara tjejer och en liten tös som pratade flytande finska i 190km/h och regerade över finskalektionerna 😉😉. Sofia. Hon börjar i din klass och eftersom att hon har kryckor så hinner ni bonda lite i hissen och att en sak som att ha samma jacka på sig kan leda till något mycket större än vad du kan tänka dig. Sofia kommer att göra dina skoldagar mycket bättre, med henne vid din sida så kommer du utvecklats som person. Och ni tillsammans kommer att fucking äga skolans FN-förening.

En dag så kommer du att bjuda Sofia till en tjejkväll hos Sanna. Den kvällen blir en spiral av ren glädje, som ännu inte är över. Spiralen leder till heeelt sinnessjuka kvällar, mycket skratt, MYCKET SPYA, tårar, norska, korvgrytor och lite till.

Livet är inte till för att försöka att ändra på sig själv, eller göra saker som man tror att man blir lyckligare över. Utan vänner så kommer man aldrig att bli lyckligare. När jag tänker på vad jag blir lycklig av, eller vilka lyckliga stunder jag fått uppleva, så tänker jag på dessa tjejer.

Älskar er!!!

Så lilla Johanna.... Oroa dig inte! Och stora Johanna, dina dagar som du känner att du kastat bort är dagar som har format dig till den du är idag, FÖRSTÅR DU VÄL.

Jag ska bli bättre på att ta hand om mig, så grattis Johanna på din 19-årsdag

Tack så mycket 😘❤

Likes

Comments

Det finns en person på denna planet som jag skulle kunna dö för.

En person som gör mig hel, en person som får mig att må bäst, en person som jag kan berätta exakt allt till.

Vi har så jävla fina minnen tillsammans. Minnen som jag alltid kommer att kolla tillbaks på med glädje. Hon kan sno min framtida pojkvän, döda mina råttor, lägga ut nakenbilder på mig och skriva hora, men jag kommer alltid att skratta åt alla sjuka grejer vi gjort.

Jag kan inte beskriva min kärlek till denna människa!!! Hon är verkligen min andra halva. Hennes problem är mina problem, hennes glädje är min glädje, alla hennes ligg och flörtar är basically mina ligg och flörtar.

Vi har varit vänner i snart 6 år. Jag trodde inte att vår vänskap kunde utvecklas mer, but it did!! Vårt band är starkare än någonsin och jag får fan abstinens när jag är ifrån henne.

Vad var det som fick oss att klicka? Vi kom på det nyligen, vi är såna jävla bitches. Första gången vi var själva så gick det en tant förbi oss "vilket fint hår hon har" sa hon, inte sarkastiskt då, men vet att hon var det <333 Det var inte ens hennes hår, det var hennes mössa och det tyckte vi var jättekul. Sen dess har vår humor eskalerat, vi säger saker som jag aldrig kunna säga till någon annan. Det har utvecklats till att vi säger saker som är helt sjuka utan att tänka på det eller att det ligger värderingar i det. Allt bara flödar ur oss, det roliga är ibland att det är så olikt oss att säga det vi sagt.

Det började med små valpar som blev kastade i sjön och Adalia Rose och det fortsatte bara på efter det.

Jag är så lycklig över att jag har henne som vän! Och det är på såna här dagar som födelsedagar som får mig att inse hur fucking viktig hon är och hur jag aldrig borde ta någon som henne för givet. Jag kommer aldrig träffa någon som henne. Därför ska jag köpa en större bur och koppel så jag kan ha henne någonstans säkert förvarat.

Vi är ett sånt jävla bra team, ingen kan slå oss två. Du e chips och jag e dipp...

#vakta016
Här är hon.... Den underbara, smarta, lojala, generösa och den roligaste badass bitchen.........
💜💜SOM ÄVEN FYLLER 19 ÅR!! GRATTIS BBY💜💜
Sanna.......Här är några fler bilder

LOVE YOU

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ursäkta mig?

Ni har valt att göra en collab tillsammans och det ni kommer ut med är en liten sketen och tråkig highlighter som man har sett 100 gånger?!

Och två läppstift som också är tråkiga och som man har sett 100 gånger?!

Ska man bli arg eller inte...............

Jeffree Star är en sån jävla färgstark person, och Manny med. De ska synas och höras, och nu kommer de ut med smink som är helt basic? Blir jätteförvånad. De skulle ha gjort kanske en ögonskuggepalett med typ 4 färger istället, eller iaf ett jävla läppstift som typ är orange ???????

Hahah alltså, deras video som man gjorde tillsammans vill man typ skratta åt för man somnar verkligen...


Likes

Comments

8 dagar senare så passar det sig att skriva ett inlägg.

Vaknade upp i morse, klockan ringde precis när jag hade somnat och känner bara hur huvudet dunkar sönder. Går in på fb och ser ett ännu mer deprimerande inlägg och tänkte ba "fuck it" och sjukanmälde mig. Sa för några dagar sen att jag skulle ha 100% närvaro tills påsklovet, men ibland så kommer livet i vägen för ens planer 💗

Hatar mig själv lite också för att jag aldrig tar några bilder, bloggen blir ju fett tråkig hahah. Men aja, ska börja göra det!!!!!! I lördags så var planen att vi skulle åka till momo i Stockholm till hennes 70-års fest.

Ja, allt gick som planerat tills panelen på bilen börjar få upp en massa varningar och vi ser rök komma ifrån motorhuven :-) Det löste sig och vi fick skjuts så vi kunde hyra en bil.

Igår så fick jag ta tåget till Stockholm efter skolan för att låna en bil av papi, älskar verkligen den bilen!!!! Man får växla ner till 4an på motorvägen, var smått sugen på att typ bli jagad av polisen med den bilen? Hade blivit en epic car chase.

Det är väl typ det som har hänt.....

Vill fortfarande ha råttor för er som undrar

Likes

Comments

Idag har det varit en väldigt konstig dag.

Vaknade klockan 6, en timme innan jag skulle vakna, och jag trodde att jag hade försovit mig. Så jag stressade ihjäl mig, sminkade mig fort som fan och klockan 7 ringer mitt larm. Fattade ingenting, tills jag insåg att jag är helt borta. Vet inte om man ska skylla på att lite hjärnceller försvann sen lördagen?

Hade mitt tal idag på engelskan, så fick lite extratid att öva så kan ju inte klaga. Det är iaf fett skönt att ha det gjort och fick reda på att jag också har lite mer tid för att läsa min bok som vi ska ha ett seminarium för.

Sedan kom jag hem efter min one and only lektion for the day. Ville vara en snäll dotter så passade på att städa lägenheten när morsan var i Stockholm. Sen skulle jag städa mitt rum, och det slutade med att jag möblerade om.

Det var ett fucking gympass alltså.....

Nu när allt är lite mer öppet i mitt rum så kan jag verkligen se råttburen framför mig.

Ja, jag vill ha råttor.... Förut ville jag ha en myrfarm, som jag typ fortfarande vill, men gav upp hoppet lite.

Sen vet jag inte hur jag kom på att råttor skulle va nice men jag kom på det? Och nu är jag typ besatt och råttor verkar vara det bästa djuret ever.

1, de är söta. 2, de är sociala. 3, de är jättesmarta och man kan lära dom trick. 4, de är faktiskt renliga. 5, de är som små hundar.

Så, varför inte?! Har haft hamster och marsvin, när jag var yngre. Och då tröttnade man ju efter 4 veckor, men de var ju också fett tråkiga. Så jag ska typ göra lite mer research, suga på karamellen sen får vi se vad som händer.

Måste spara pengar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tänk om jag blir en crazy rat lady och kommer leva med 23 råttor.... Låter inte illa

Likes

Comments

Dumma Sanna som ritade över hennes face 😡

Natten bjöd på en massa spännande saker.

Runt 20 mötte jag upp Sofia sen gick vi till Sanna, vi kollade på Talang, lyssnade på musik och tog shots för planen var att gå ut. När vi kommer fram till Gränden så är det 20-årsgräns och vi ville gråta lite, vi gick till Royal där det bara var gubbar och rockmusik och vi ba mmmmmm.........

Men sen kom Sannas kompis med sina två kompisar och jakten på att ta sig in på Gränden fortsatte.

Det slutade med att alla tjejer var så fucking kissnödiga och vi kom inte in, så vi gick hem till honom och kissade, lyssnade på musik osv osv. Sen skulle vi dra till Harrys där vi fick oväntat sällskap med oss. Frågade om två killar mådde bra och på något sätt så blev det så att de skulle följa med oss??????

Iaf, de va ju lite speciella och tjatade som fan att jag och Sofia skulle dansa, ja fick såklart lite härlig ångest och jag sa det till snubben också men han ba "jag ska lära dig" och drog upp mig, asså jag var som en mask.

Han snurrade på mig och det var så fucking roligt för jag fick inte en sekunds paus ifrån att han snurrade mig. Min BH åkte ner och jag sa till honom att han var en karusell sen satte jag mig ner med min drink som skulle vara god men som var fett äcklig :))))))

Han pratade så nära mitt öra och det kittlades i hela kroppen, alltså bokstavligt. Satt och ryckte till i hela kroppen.

Seeeeeeen så stängde dom och vi drog hem till dom igen, alla var bara trötta så vi tog en taxi hem sen somnade vi som de små änglar vi är.

Dagen idag har bjudit på illamående och ont i huvudet, och som grädden på moset så måste jag förbereda mitt tal till engelskan.

Om man ska dra en slutsats så var det en fett rolig kväll med jobbiga stunder som man kan skratta åt i resten av livet.

Aldrig en tråkig kväll med mina babes ❤

Likes

Comments

Vill fast vill ändå inte nämna att jag inte har bloggat på skitlänge.

Iaf, det som har hänt under tiden är inte så mycket. Jo att Den Själlöse vann hela mello, jag har träffat min bebi, varit blond med blåa rötter, färgat håret svart, haft lite ångest inför plugg.

Ska man utveckla eller.............. Mitt hår kommer få ett helt eget inlägg ❤

I fredags var jag som sagt med bebi och allt var bra tills typ 5 snubbar kom och jag fick lite panik och ba hejdåååååå :) Sen åt vi chips sen somnade vi haha. Fick frukost på sängen som bestod av chips 😍

Sen vill jag typ ba dö lite eftersom att jag har plugg som jag verkligen inte vill ta tag i. Känner att jag nöjer mig med ett E va.

Annars så e livet som svarthårig helt okej, bild kommer imorgon eller något. Sen har jag ätit en mango.......... Ska nog äta en idag med. Sen har jag mens om du undrade. Sen på lördag ska jag ut med S&S (Sanna och Sofia) som jag skrev i min dagbok HAHAHAH.

Så jävla bra

Så jaaaaaaaaaaaaaa det är väl bara det!!


Här får ni lite bilder om ni har lust att fly ifrån verkligheten för en stund.Likes

Comments

Fucking ursäkta mig??????? HUR SNYGG???????????????????Likes

Comments

"Inte Din Att Definiera" av Hannah Willén.

Idag så vaknade jag upp typ 10.30 och kände att hela dagen hade gått förbi, känner mig som en tant.

Åt frukost och drog ner till centrum en snabbis, fick låna bilen som jag hatar men hellre det än att gå i FUCKING SNÖOVÄDER, HATA SNÖ. Blev så arg när jag vaknade. Gjorde ett hål i väggen hemma hos pappa också! 💗

Fick hem 3 tröjor och den gråa är så jääääääävla mysig!! Helt seriöst den är så jävla gosig, men vet inte hur jag ska tvätta den haha, får typ handtvätta den för den kommer att krympa i vanlig tvätt 100%.

Den ser kanske jättetråkig ut på bild, men lovar att det är skööönaste materialet!!!!!!!!!!

Kommer att ha den varje dag!

Sen köpte jag ett torrschampo för att göra min vardag lite billigare, tvättar mitt hår varannan dag och alla ni fakeblondies like me förstår the struggle. Om man använder torrschampo behöver man inte använda silverschampo så ofta 😉

Idag är det mello om ni undrar.

Ja det är väl det haha, inget spännande händer förutom att det snart är kvinnodagen och vi ska va FETT provocerande och dekorera skolan med kukisar och fittisar.

Konst alltså!


Likes

Comments

Alltså torsdagar är den bästa dagen på veckan??

Såhär, det är lätt att vakna, för du vet att det bara är en dag sen är det fredag. Och fredag = helg.

Så torsdagar är basically mini-fredagar?

Alla kanske inte håller med mig om att torsdagar är den bästa dagen för många ligger nog i sin säng idag bakis fulla av regrets och illamående. Men inte jag!! För istället för att gå till nån krog med en massa äckliga 98or så skrev jag klart min engelska uppsats. Hahah såhär försöker intala sig själv att det var det bästa valet.

Nejmen får fan ångest av Harrys (heter inte det längre) så jag ba "fuck it, går med mina brudar en annan dag", och när Sanna stöttade mitt val till 100% och sa "men du vill ju inte gå annars skulle du inte tveka, så stanna hemma" så ville jag bara gråta utav lättnad hahah, så sorgligt 💗

Kände mig lite extra duktig också för jag var en utav fyra elever på religionen.

Bondade med vår lärare så man hoppas ju på A nu 😍


Annars så ska jag till papi imorgon, MÅSTE TA BUSSEN TILL TÅGET I HATE IT. Måste typ slå ett hål i väggen för att få ur all min frustration. Ska nog dra till centrum för att shoppa loss med mitt hela 200kr presentkort när jag ändå är där.

Likes

Comments

Gillar att jag skriver "ännu en natt", vi är uppe till typ 01:20 sen däckar vi.

Pratar såklart om en till natt med min lilla bibbi 😍 Vi kuta till affären, köpte allt som vi behöver och var väldigt farliga som slog till på energidrickor som vi aldrig hade smakat förut. 4 för 20kr faller man alltid för.

Den var god! Dock en liten eftersmak utav gummi men det är det fan värt!!

Vi kuta tillbaks hem till Sanna för att kolla på mello, 20:11 kom vi fram typ, och hade inte missat ett skit.

Klagade genom hela programmet sen så chilla we like we never have chillat before.

Kvällen fortsatte med skratt, fett djupa och fett random konversationer.

B.la om hur rådjur och älgar låter ❤ Resten är glömt men finns i mitt hjärta.


Sen somnade vi, vaknade upp igen på morgonen och va helt djuriga som vanligt och åt choklad i sängen

Nu kommer det gå 2 veckor innan vi kan ses på en helg 😓

Imorgon är det back to reality (skola) och det känns ju jävligt bra.

ÄR SÅ SUGEN PÅ TYP HAMBURGARE, SALLAD ELLER NÅT ANNAT. Typ fläskfilé??? MMMMMMMMMMMMMMMmmm fyfan.... Ska åka till papi next helg, han brukar alltid göra hamburgare så jag kanske har tur....

Likes

Comments

Kom hem för ett litet tag sen, mötet gick heeeelt okej. Alltså ja det finns inte så mycket att säga haha.

Det känns som att jag har en bra dag idag, som jag inte haft på länge.

Efter mötet så köpte jag en sallad, sen när jag kommer hem så ser jag att jag fått min Glossybox och tidning + rabattkoder från Kicks. Sen Ikväll ska jag vara med baby (det bästa jag vet). Så liksom det är fan en bra dag????

+ att jag inte fick parkeringsböter haha, betalade till 12.22 och åkte 12.42, lever fett farligt!!!

Nu ska jag bara chilla kant, typ bada och testa min badbomb ifrån Lush, testade aldrig den stora! Så jag ska nog göra det, sen sova, fixa en spellista till ikväll, sminka om mig osv osv.

Uppdaterar 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Onsdagen vill göra sig påmind även idag. Fick halsa ett glas treo, som jag hatar. Spyr seriöst utav treo, vidrigt!!

Men sen kom min räddning - Ipren

Love u baby 😘

Sen så har jag chillat, städat, tvättat och sånt där ni vet. Så nu känns allting lite bättre iaf. Även inhandlat energidricka och en mango, alltså den var inte alls god, vet inte om den kanske var övermogen.

Så jävla svårt att veta när den är perfekt haha 😓

Aja, får i mig lite bra saker iaf!

Imorgon ska jag på FN-årsmöte med Sofia (fett viktiga), sen ska jag träffa Sannis och kolla på mello och köra favorit i repriiiiis. Har verkligen grov abbe efter henne nu!!!!!

Hejdå hihi


Likes

Comments

Hej eller något.
I'm helt död today. Haha alltså att jag ens kom in på krogen är ett under.
I had fun men det blev lite för mycket kanske, har sån sjuk ångest idag fastän jag inte gjorde något crazy.
Men känner mig bara äcklig och jobbig HAHAHA. Det är väl det priset man får betala när man har syndat.

Jag kan ju säga att jag gick hem med två olika skor, den ena var en vanlig känga, och den andra typ en boot med klack??
Yes, så jag gick till taxin i dom, och ba ja det känns lite ostabilt men det är väl kanske inte så konstigt.
Fett queen ändå? Ramlade inte eller något!!!!

Första gången jag drack till hårdrock också, mindre nice..........

Ser inte så charmig ut på bilderna jag tog under kvällen, så ni får klara er utan det...

Dricker te, har druckit halva koppen och känner att jag kommer få ångra det haha. Nice ❤


Alltså alkohol är så fucking onajs? Det är så svårt att hitta det där som är "bra" och stanna där. Speciellt om man ska ut för då tänker man att man kanske ska dricka lite extra så man inte blir nykter när man kommer fram.

Jag är inte så sugen på 100-dagars festen om jag säger sååååå.... Men vi får se vad som händer.

Jag går hellre en helg med mina bästa brudar och sover hela dagen efteråt typ.

Likes

Comments

Inget spännande har hänt förutom att jag varit med bebis, alltså älskar den där lilla bönan.

Fastän vår kväll våldgästades av hennes bror så blev den lika bra som vanligt!!

På lördag ska vi kolla på mello och moffa ihjäl oss, låter helt ok asså.


Imorgon ska jag gå ut, det är någon jävla sportlovsfest och ångesten är fucking maxaaad 😍

Har en sån grov ångest över krogen överhuvudtaget, hatar verkligen tanken av allt, vill bara chilla och lyssna på Post Malone typ. Kommer tänka på hur jag ser ut 24/7, vad jag får göra och inte göra, hur alla andra har det fett kul sen sitter jag där och ba :-)

Gillar inte att dansa, så ett dansgolv är verkligen det värsta jag kan tänka på. Min mardröm är typ att jag blir uppdragen där, sen står jag där stel som en pinne och alla skrattar åt mig. Hahah fyfan skrattar åt mig själv.


Men dit vi ska imorgon är chill, inget dansgolv där inte!!!!!

Ska sminka Fisen också, bilder kommer på torsdag ;))))

H

E

J

D

Å


Likes

Comments

Känner mig gladare efter en kväll med min bebis.

Hade tänkt skriva i söndags, men ja..... Det blev ej så

Vi åt pizza och kollade på en del av pilotavsnittet av Breaking Bad. Bästa serien som jag sett två gånger.

Dom här kvällarna är typ meningen med mitt liv känns det som. Älskar hur avskalat allting är, liksom det är bara vi, vi ser ut hur vi vill, säger vad vi vill, äter vad vi vill. Inget fancy, det är det man behöver.

Vi sa också att vi bara var tvungna att lyssna på Lana för det var så längesen, det gjorde vi också.

Var typ sjukaste jag varit med om, hon är så jävla bra.

Alltså allt med hennes låtar är så fucking peeeerf.

Verkligen nyfunnen kärlek.


Hennes låtar är så jävla flummiga ibland, that's what I love.

Annars då, längtar till fredag..........

Likes

Comments

Jag klagar verkligen i varje inlägg, men jag känner att jag måste.

Jag kan ju börja med det positiva.

Jag har bra föräldrar, så jävla fina vänner, går i en bra skola, gör även bra ifrån mig i skolan, är nöjd med min fritid (hahahah äta chips och ligga i sängen).

Ja, jag lever ett helt okej liv helt enkelt. Eller "helt okej", jag är fan lyckligt lottad.

Jag är så glad över vart jag är, vart jag har kommit i livet.

Har vuxit så grymt mycket som person, skulle aldrig tro att jag skulle vara ordförande över min skolas FN-elevförening t.ex, hahah hej hej 😊😊

Ja men ni förstår, och ni kan säkert känna igen er.


Men,

en liten känsla av att vilja gräva en djup grop i marken till mig själv är närvarande.

Jag tänker "vafan varför är jag inte glad för", det är ju en helt rimlig fråga, har ju allt som jag vill ha.

Men det kommer ju alltid finnas saker i livet som kanske inte alltid är så jävla nice.

Jag vill inte att allt ska vara så jävla nice hela tiden heller, lite skit i livet måste finnas, hur ska man annars växa?

Det är så sjukt jobbigt, för mitt mående går i vågor, ibland mår jag okej, ibland inte.

Och då blir jag bara så trött och säger "det är säkert PMS". Jag tänker lite mer på det, och ja ibland kanske det är PMS. Och då spelar det ju ingen roll, kommer ju ändå må bra snart! 😘😘


Jag vet inte hur jag ska skriva det här så skriver bara saker ifrån hjärtat nu.

När jag mår dåligt, och vet att jag snart ska ha mens. Då tänker jag att det är PMS som är felet, som skapar allt det här.

För det första är det ju heeeeelt cp att ens tänka så? PMS depressioner är ett fucking valid problem, det är ju så, men hela samhället har fått oss mensare att inte ta det på allvar? Det är bara en korkad kvinnogrej (vet att det finns män som har mens okej, tack) liksom...


Men nej, om man går igenom skit redan, och sedan går in i den där känsliga perioden är det fan inte konstigt att man mår extra dåligt....

Jag kan ju skriva ner alla saker som jag är orolig över, saker som ger mig ångest, det är riktiga problem.

Men ibland så blir jag inte så påverkade av dem, ibland så blir jag det.

Vill dock bara säga att det kan ju vara för vissa att de inte ens vet problemet! Googla på PMDD.

Jag vet verkligen inte varför det är såhär, varför det går i perioder. Eller ja det är väl ganska enkelt svarat, ibland orkar man inte längre och bryter ihop.

Jag är så förvirrad över allting.

Blir typ arg på allt nu.


Vill vara med min baby nu.....Likes

Comments

Alltså jag är så sugen på att skriva, men inte så sugen på att blogga....

Jag kommer ihåg att jag skrev en början på nånting i september, och hittade det nu på min dator, det var fan bra skrivet?! Ville veta vad som mer skulle hända.

Vill fortsätta som fan, så jag kanske gör det hehe 💜💜


Kom hem från papi idag, jag skulle provat min badbomb i vårt badkar där men glömde helt bort den... 😭

Så jag ska prova den rosa lilla skiten imorgon eller något... ifall du undra!!!

Jag fick hem en rengöringsborste, så jääääävla skön... Eller nej den är inte skön... Den är jättelen, men mot huden så skrubbar den verkligen och man känner sig freeesh as hell efteråt! Rekommenderar starkt.

Har länge tänkt på en liknande fast elektronisk, den här funkar lika bra.


Och Queen Riri's nya parfym, ALLTSÅÅÅÅÅÅ, MAMMA JAG VILL KÖPA DEN.

Den kostar inte så mycket heller, hmmm....... Ska suga på den karamellen....

Ledig torsdag (utvecklingssamtal) och fredag, känns helt ok 💜

Likes

Comments

Peppande och inspirerande titel som vanligt, välkommen hit ❤

Nu ska jag blogga tycker mina fans, och då ska jag ge det till dom......

(tack Sexymama för din kommentar)


Vad har hänt då? Jo, i helgen så var jag med min lilla böna och hade det amazing. Vi åt chips och skratta. Och kollade på en film. På min mobil. Sen somnade vi utan att säga godnatt för aa vi e crazy.

Igår var jag i Stockholm men klassen, vi gick på teater, vi såg Fanny och Alexander, och om jag inte hade suttit helt själv eller haft lösögonfransar hade jag bölat loooooossss. Alltså det är helt annat att se skådespeleri live, för man kan verkligen känna deras känslor. Och att alla kan börja gråta på beställning är ju galet? Fan det är ju ett fett partytrick HAHAHHA.

Sen gick vi in på Lush, dom sa att min hårfärg var fin men tbh det ser ut som hö och sen lite silver nära hårbotten.....

Ansiktsmasken var very good och den luktar kaffeeee 😍

Vet att ni undrar hur skolan går och ja.......... Vill typ strypa mig själv, nej skoja det går bra 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃Likes

Comments

Jag är så jävla slut i kolan.
Igår så laddade jag mina batterier hos bästa gummsisen, men idag så är jag minst lika trött. Men ge mig lite kaffe sen lever jag.
Vi chillade, lyssnade på musik, pratade om så sjuka grejer och skrattade looooss. Alltså man vill att den stunden ska hålla i sig för evigt!!

Veckan som kommer känns så jävla tråkig och längtar ba till fredag. Söndagsångest much??

Btw jag bröt min nagel helt random.... Grät lite så jag tog av alla haha.

Denna vecka så ska jag spela upp en fucking teater :-)))))))))))))))))) Dock så är det bara en scen men ändå... Sen måste jag skriva manus till vårt gymnasiearbete :-)) Sen måste jag göra mina religionsuppgifter :-)))))))))))))))))
Det är inte ens stora grejer men det är så jävla jobbigt LÅT MIG TYCKA DET.

Likes

Comments

Jag gick till affären för att köpa en mango. Gick in i affären och valde en mango, den var grön och lite röd på botten. Varken hård eller mjuk, den var perfekt.

Men jag kommer hem, börjar att skala den och märker att den har en annorlunda färg.

Den jäveln var rutten!!!!!!!!!!!!!

Kunde bara äta en del av den........

Fortfarande sjuk, fått ögoninflammation + fått så sjukt ont i örat. Jag hoppas verkligen att det är en vaxpropp för det är så jävla satsfying att ta bort den. Jag kollar på sjukt äckliga videos men jag gillar det. Sök på "earwax extractions", du kommer ej att ångra dig.

Gick till skolan ändå för att jag är duktig.

Längtar till lördag, ska chilla med min baby och I need it so much!

Likes

Comments