Header

Nu har Putte åkt... Som jag skrev i förra inlägget är det 10 dagar och jag kan tycka att det är ganska mycket. Jag är redan rastlös, tycker inte om att inte ha något att göra. Får väl komma på något snart annars går jag väl en promenad eller något. Ska bli skönt att jobba imorgon, skönt att sysselsätta mig med något.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har vi bokat!
Vecka 28 åker jag och mannen till Montenegro. Vi fyller fem år den 7 juli och vill fira det i värmen. Det ska bli så skönt och jag ska bara njuta. Vi ska till Tivat som från bilder ser super mysigt ut.

Imorgon åker mannen min till Serbien och är borta i 10 dagar. Det kanske inte låter mycket men för mig är det en oändlighet. Men söndagen den 5 juli efter jobbet åker jag till Belgrad för att möta upp honom och sova där en natt innan vi åker vidare mot Montenegro.

Nedräkningen har börjat: 12 dagar!

Likes

Comments

God morgon världen.
Det ösregnar utanför och jag ska snart till jobbet. Min kära man ska köra mig så att jag slipper att byta buss och allt annat klydd.

Jag vill bara ha värme! Just nu önskar jag att jag låg på en sandstrand och svettades i solen. När man kollar på det kommande vädret i Malmö kan man inte hjälpa att man blir lite ledsen. Bara moln, regn och inte speciellt varmt heller. Det är ganska skönt att man inte missar något fint väder när man jobbar i alla fall.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat 11-17 och det var ett skönt pass. Jag jobbar extra på Skopunkten Mobilia i vanliga fall men i sommar har jag fått mycket timmar på E-center så är där nästan hela sommaren. Jag är van att jobba till 20 på Mobilia och kan inte ens förklara hur skönt det är att bara jobba till 17.

Efter jobb gick jag hem och lagade mat. Jag hade köpt en färdig röd curry grytbas som kag lagade med lite stekt kyckling. Det blev jätte gott och perfekt till lunch imorgon.

Lite senare åkte Patrik och jag till västa hamnen där vi åt god italiensk glass i solnedgången. Mysigt avslut på dagen! Ska strax gå och lägga mig, jag måste vila upp mig ska jobba sex dagar nästa vecka.

Likes

Comments

Firade finaste Eliseos 1 års dag igår! Det var jätte kul, dom hade hyrt ett hopptorn och de hade super god mat.

Jag och Patrik var lite trötta efter gårdagen så vi orkade inte riktigt fortsätta partaja. Så vi åkte hem och kollade på film. Love and basketball hette den och den var jätte bra! Den kan jag verkligen rekommendera.

Likes

Comments

Igår var det midsommar! Vi firade hemma hos Patriks föräldrar med god mat och gott sällskap. Våra vänner kom dit, vi dansade och hade skoj. Sedan var det fotboll på tv Chile vs. Bolivia. Då de flesta var Chilenare där så blev alla glada när de vann.

Jag gjorde två egna blomsterkransar, en till mig och en till svärmor. Blev super nöjd med dom och stolt då det var första gången jag gjorde det. Min klänning hade hängt i garderoben ett bra tag och väntat på att bli använd. Den är från HM och är lite öppen i ryggen. I like!

Nu sitter jag och mannen i soffan, letar resor och kollar på Victoria secret fashionshow som går i repris på trean. Om någon timme ska vi på ett års kalas.

Likes

Comments

Beautiful black and white pictures from pinterest.

Likes

Comments

Jag kan inte förstå hur vi människor kan tro att vi har rätt till att behandla andra levande varelser på detta sätt. Det är helt otroligt!

#stopyulin2015

Likes

Comments

​Idag började jag och mannen min kolla på en ny serie, Empire. 
Vi båda har hört mycket gott om denna serie och då vi båda är intresserade av musik tror jag att vi kommer fortsätta att titta. Jag har klistrat in länken till imdb lite längre ner så att ni kan läsa om serien där.

http://www.imdb.com/title/tt3228904/

Likes

Comments


Jag har varit sämst på att uppdatera de senaste dagarna men ska bli duktigare. Här är lite bilder från de senaste dagarna. Luncher på bland annat Laziza och chill out, utekväll med tjejerna, körsbär och godis plus lite annat.

Nu ska jag och mannen min mysa med godis och kolla på Empire.

Likes

Comments