Elsker denne type stil, haha mørke farger små detaljer. Men åå vil bare at våren skal komme! Så slipper vi svæære jakker, og vintersko (som jeg aldri finner, forsåvidt ikke vinterjakker heller haha) Vil ha sol, varmere vær, og mer inspirasjon

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Halla! Egentlig en veldig kjedelig Torsdag.. Jeg gadd ikke engang gå til treningssenteret... oooog det er 4 min å gå... Jeg trente hjemme da! Liten hardøkt, hvor jeg faktisk ble veldig sliten. Jeg skal vise dere senere hva jeg bruker hjemme, for å gjøre økten litt bedre og tyngre. Kjøpte litt nytt utstyr idag også! Men noook om det! 


Jeg så Black Panther idag! På Ringen kino. Sander og jeg, var med kompisen vår og en venninne av han. Vi hadde tydeligvis bestilt billetter til en litt annen sal. Vi satt nemlig i en «supreme» sal. Var driiit chill, og setene var best. Du kunne skyve de bakover, og stolen hadde også benstøtte! Helt rå sal, og en helt syyyyyyk film! Anbefaler virkelig denne filmen, og generelt alle MARVEL-studios filmene. Men dette er en av de beste filmene jeg har sett på lenge!! Sykt moderne, fet musikk, fete klær(kostymer) og fete skuespillere. Verdt å se- spess på kino!!!

Nå må jeg levere en skoleoppgave, og finne ut av hva jeg skal bedrive morgendagen med. Skal jeg gjøre skole? Skal jeg shoppe? Vanskelig valg;)

Likes

Comments

Valentines imorgen! En dag folk gleder seg til, og gruer seg til. Jeg har ikke lagt ved noen kjæreste-greier, selvom jeg har kjæreste. For denne dagen trenger ikke bare handle om å få bekreftelse av en kjæreste osv. Jeg har flere venninner som gjør koselige ting for hverandre, og finner på ting. I flere år på ungdomsskolen, gjorde jeg selv dette. Mine to beste venninner og jeg, satt under trappen på skolen (fordi godteri ikke var lov) og gav hverandre en boks melkehjerter. Haha ååå savner det, og dem!

Men treat yourself!!!
Gå på shopping, kjøp deg en gave, fra deg til deg. Kjøp en bukett, lag god mat, eller dra ut å spis! Mye du kan gjøre for deg selv, og med gode venner evt kjæreste! Bare å være kreativ!

(Selvom jeg må si jeg er spent! Jeg lurer jo på om typen min gidder å finne på noe for meg haha!)
vi har allerede en gave til hverandre. Men den får dere ikke vite om før om noen dager, ååå det gleder jeg meg til!!

Likes

Comments

Sprinten. OL. Påskevær. Påskefrokost.
Åå det var deilig å velge frokost med venninner, og OL idag. Noen dager kan du jobbe med skole hjemme, og være med venner. Jeg er ikke den som kan mest om alt som skjer i OL, men har noen veldig interesserte venninner, og da er det gøy å sitte og følge med. Så vi koser oss hos min venninne Kristine. Sola stråler inn gjennom alle vinduene, for et vær!
Om noen timer skal jeg på jobb, så kom innom G-sport storgata!

Likes

Comments

Det er lov å unne seg noe digg innimellom! Haha ikke at jeg bare gjør det innimellom (spiste jo boller igår...), meeen det er så digg! Jeg blir alltid glad av måltider (maccern) man kan unne seg, og føle at «dette var diiiggg!». Sunn kan vi alltids være en annen gang.

Jeg har «restday» idag, haha høres ut som jeg er helt sykt trent liksom - blir fitnessblogg det her etterhvert as.. haha neida.. Men jeg har faktisk trent hver dag de siste dagene så idag trengte kroppen min å bare slappe av. Jeg er dritstøl, med andre ord. Så idag var det på med joggedressen, og dra på skolen (BI). Haha, ja jeg er en av de som går i joggedress på BI! At jeg tørrr!! Neida haha! har du fete venner, og klarer å drite i hva andre tenker kan du gjøre (nesten) det du vil. Haha huff.. Det eneste jeg prøver å si er at det er lov å bare slappe av og kose seg!

Tiltross for at kroppen er sliten, har jeg hatt en strålende dag!

Bortsett fra mattetimen (statistikk for økonomer)... skjønte ingenting jeg... hehe! Kos dere videre idag! Nå skal jeg jobbe med alt det jeg ikke skjønner på skolen! ;p

Likes

Comments

Håper alle har hatt en fin «fastelavenshelg»! Det er viktig å kose seg med tradisjoner, som feks jeg er vandt til: Boller!!! Utrolig godt etter helg, med trening og vasking av leiligheten. Håper alle fortsatt har en fin søndagskveld, og forhåpentligvis kommer det mer på bloggen iløpet av uken!

Likes

Comments