Personal

The Future of This Blog

Det er ikke nogen hemmelighed, at bloggen har stået stille et stykke tid. I mange, mange år håbede jeg brændende på, at få min blog op at køre som en karriere. Det var ikke det der drev mig, jeg har altid elsket at skrive, fotografere, designe hjemmesider, og alle de andre kreative aspekter bag det at blogge. Men det motiverede mig. Efter seks år med næsten et blogindlæg hver dag - og helt fantastisk dokumentation af Milos liv, som for mig er en kæmpe skat at have, og som jeg vil bevare og elske, er der på ingen måde samme motivation. Jeg plejer ikke at give op på mine drømme, men i takt med at jeg og Nikolaj er blevet dygtigere til fotografering, mit indhold er blevet mere gennemarbejdet og indholdsrigt, og læsertallene forbliver de helt samme, kan jeg godt regne ud, at jeg aldrig kommer til at leve af at blogge. Jeg er simpelthen ikke nået nogle vegne med den på det aspekt - altså mht. læsertal, faste læsere, mm. Inderst inde har jeg nok vidst det i et par år, og er stille begyndt at få nye drømme. Jeg har et børnetøjsmærke, med matchende tøj til mor, i planerne, som jeg er så spændt på, samt en ny instagram-profil, @mickeymatch, som kun omhandler min passion for Disney, og som jeg allerede elsker så højt!

Bloggen lukker ikke. Jeg elsker at lægge billeder ud her, for som sagt er det også hyggelig dokumentation for min lille familie, og jeg ved at mange venner, familiemedlemmer og skønne faste læsere trofast følger med, og det betyder alt for mig <3 Men det vil ikke være noget jeg vil gøre fast som før i tiden - det vil være sporadisk, og når jeg føler for det. Måske også et langt skriveri i ny og næ, om hjemmelivet eller andre ting der optager mig. Måske finder jeg passionen igen, og begynder at skrive flere indlæg på et tidspunkt. Måske gør jeg ikke - det vil tiden vise. Men lige nu føler jeg, at det er noget der bare "skal gøres" når jeg skriver indlæg, og eftersom det aldrig vil blive andet end en hobby, vil jeg ikke lægge noget op når jeg ikke har lyst.

Tak fordi I fortsat følger med <3

/

It is no secret that this blog has been standing still for a while. For many, many years I was hoping so deeply to turn it into a carrier. This was not what was driving me, I have always loved writing, photography, designing websites and all the other creative aspects of blogging. But it did motivate me. After six years of almost blogging every day - and amazing documentation f Milo's life, which for me is such a treasure to have, and which I will keep and love and appreciate, I do not feel motivated at all. I usually do not quit on dreams, but as Nikolaj and I get better at photography, my content has gotten more in depth and useful, and the number of readers remain the same, I can definitely see that I will never be able to make a living on blogging. I have just not gotten anywhere on that aspect - when it comes to growing my blog, gaining more readers etc. Deep inside, I have known for a couple of years, and have slowly began to form new dreams. I have a children's label, with matching clothes for mum, int he works, which I am so excited about, as well as new instagram profile, @mickeymatch, which only revolves around Disney and my passion for it, which I already love so much!

The blog is not closing. I love showing off my photography here, because as I said, it is also nice to have documented certain parts of our lives for my little family and I, and I do know that a lot of friends, family members and amazing long-time readers faithfully read this blog, and that means the world to me <3 But it will not be something I will be doing scheduled like I used to - it will be sporadically and when I feel for it. Maybe a long entry now and then, about life as a stay-at-home mum or other things that interests me. Maybe I will get my passion back, maybe I will not. Only time will tell. But right now I feel like it is a "chore" when I write entries, and seeing as it will never be more than a hobby, I do not wish to put out content when I am not in the mood.

Thank you for still following along <3

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @noramoerch