Denna helgen har för min del verkligen innehållit allt jag hade kunnat tänka mig.

Fredag: Dagen började med att klockan ringde 9.30 i fredags vilket faktiskt är relativt tidigt för min del. Efter frukosten som bestod av en banan då jag inte var alls hungrig (konstigt nog) bytte jag om till träningskläder och promenerade till gymmet där jag gjorde ett pass bestående av träning för rumpa & mage på ca 1,5 timme (inkl.. uppvärmning, nedvarvning & stretching). När jag kom hem tog jag en snabb dusch, sminkade mig & fixade håret för att vara färdigt tills när Emil slutade jobba 12. Tror ni jag hann? Självklart inte! Jag har verkligen så svårt för att göra saker snabbt när det väl behövs haha så Emil fick stå & vänta på mig en stund innan jag var redo.

För att komma till vart vi skulle så hade vi bestämt att vi skulle köra till Sankt Olof, vilket enligt mig, ligger mitt ute i ingenstans för att ta en trevlig fika. Tro det eller ej, men jag fick köra dig, tog ca 35 minuter. Caféet var helt underbart och jag tyckte verkligen att det var så mysigt!

Bild på mig från fikan med Emil

Lördag: Anledningen till att min fredagskväll inte bestod av någon aktivitet alls berodde på att lördagen skulle följas upp av en massa timmars arbete. Jag vaknade klockan 9 för att käka en god frukost, fixa mig samt för att jag skulle transportera mig till dagens första arbetspass. Vet inte om jag nämnt det tidigare men för att få ihop lite extra pengar utöver mitt studiebidrag jobbar jag varje lördag på ett café nere i stan samt på lov. Arbetspasset där slutade 17.30 vilket innebar att jag då hade jobbat i 7,5 timme. Efter det fick jag skynda mig hem, äta och byta om & sedan köra till nästa arbetsplats som är en cateringfirma där jag hjälpt till lite då & då. I lördags var där en 50 års fest vi hade hand om vilket var riktigt roligt men oj vad länge jag arbetade. Den natten befann jag mig inte i sängen innan klockan hade slagit 04, hur sjukt?? Arbetade sammanlagt 16,5 timme den dagen!

Idag, söndag den 1/10 tog jag & mamma tåget klockan 12 till Emporia för att mamma skulle kolla på byxor där & ville ha med mig som smakråd. Planen var egentligen att jag skulle gått till gymmet & tränat innan men med tanke på hur lång kvällen blev i lördags hade jag 0% energi till det. I Malmö blev det lite shopping för mig också men konstigt nog fotade jag inte något av det jag köpte utan bara det jag provade & ville köpa men som inte blev av haha!

Ingen super duper kvalité på bilderna med det får duga. Kjolen & blusen jag har på mig på den vänstra bilden ångrar jag djup att jag inte köpte då jag verkligen tyckte det var så fint! Jackan som jag halt slvarigt visar upp på bilden till höger var också så fin men framförallt skön!
Det jag köpte idag var en skjorta, en kjol och ett bar bootcut byxor från Levi's. Tänkte att jag kunde göra ett separat inlägg där jag visar upp de plaggen då jag olyckligt nog inte har någon bild på de ännu.

Hoppas ni haft en lika bra helg som mig & att ni gillade inlägget! KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments