Känner att bilderna får tala för sin mysa utstrålning själv - kvällen var mega-mysig!!

Hej förresten!
Min torsdag startade idag 8:45 som sedan följdes av en lugn skoldag från 10-14:55. Efter skolan gick jag & Matilda tillsammans & hämtade bilen för att tillsammans åka & handla till ikväll.
När jag runt klockan 16:15 var hemma igen för att påbörja maten hade jag lämnat av Matilda hos henne & varit & hämtat mitt nya bankkort hos pappa.

Kvällen med Matilda & Alma bestod av massa god mat & typiskt mysigt tjej-snack (gossip). Med andra ord- optimal kväll.

Imorgon har vi A-dag i skolan vilket känns så skönt. För att ta tillvara på dagen maximalt ska jag ta mig upp i rimlig tid & sedan promenera till gymmet. Förhoppningsvis mår Emil bättre vilket såfall resulterar i en mysig fika när har slutat jobba klockan 13.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Avslutade min dag på bästa sättet med min barndomsvän Hanna! Som ni ser på bilderna åt vi allt från avokadoröra, kex, serrano skinka, salami & brieost till paj, kyckling, vindruvor, mango & melon. Däremot, riktigt gott!! Galet underskattad mat som dessutom är så enkelt att fixa ihop

Likes

Comments

Hejsan, hoppas allt är bra med er! Med mig är allt bra men jäklar vilken tabbe jag lyckades med igår.. haha!

Som ni vet var jag & tränare igår. När jag kom hem tog jag lite att äta, tog en dusch & allt det där vanliga. Lite senare, som ni också vet, kom Emil hem till mig igår när han hade slutat jobba & han hjälpte bl.a mig att smörja in min kropp med brun-utan-sol på de ställena där jag inte kommer åt, som ryggen.

Efter det tänkte inte jag mer på det utan vi satte oss i soffan för att kolla några avsnitt på serien som jag nämnt innan, Riverdale. Lite senare gick vi & fixade oss för natten & la oss sedan i sängen....
Vad jag inte tänkte på då är att brun-utan-sol färgar ju av sig på vita textiler om man inte låter det torka in i huden ordentligt vilket resulterade i att Emils sänghalva var precis som vanligt men min skulle jag vilja beskrivs som en sänghalva numera gul istället för vi. Nästan liknade snus fläckar på hela min halva ... haha!!

Nu ska jag sätta mig & skriva klart ett referat till imorgon för att sedan fixa till mig lite för ikväll då jag ska till Hanna & käka lite tapas, så mysigt & gott! Bilder från det kommer

Likes

Comments

Ny vecka & nya möjligheter som man brukar säga! Tro det eller ej men jag älskar måndagar, kanske för att jag slutar 11 men också för att jag har en helt ny vecka framför mig, vem vet?

Ikväll är det träning i vanlig ordning 20:30 & efter det kommer Emil hit & sover.

Imorgon blir en lång dag med mycket skola med b.la. en hel del jobb på gymnasiearbetet. Veckan kommer i sin tur bjuda på mer skolarbete & träning. Då vi har A- dag på fredag har jag planerat att hitta på något roligt torsdagkväll med några kompisar. På fredag ska jag bara ta det lugnt & vila upp mig för en lördag fullspäckad med jobb från 10 till tidigast 24. Segt men som ordspråket lyder - tid är pengar.

Ska titta färdigt på det 4 avsnittet på en ny serie jag har börjat följa som heter Riverdale. Säkert en del som redan sdtt den men om inte, kolla på den! Verkligen en så himla bra & intressant serie! Efter det ska jag, tyvärr, göra lite svenska då vi har läxa till imorgon att skriva ett referat...

Likes

Comments

För att ta vidare där jag slutade senaste fortsatte min sommar att bestå av massor av jobb, mys med familj (och Emil) och vänner samt några dagar på stan. Det blev en sväng upp till Kristianstad i mitten av Juli för att fira min kusins söta dotter Lilly vilket var så roligt då jag inte träffar de så ofta i med distansen.

I slutet av sommaren packade jag och mina & tjejkompisar våra resväskor för att ÄNTLIGEN bege oss mot varmare breddgrader, nämligen till Rhodos! För att summera veckan kort och gott bjöd den på ett fantastiskt väder, god mat och underbara drinkar! Med andra ord var resan i mina ögon helt perfekt och jag skulle inte gjort den annorlunda för något pris i världen! Den veckan är verkligen något jag kommer minnas hela mitt liv och bara skratta och le när jag ser tillbaka på!

Kort efter att skolan drog igång igen (...) var det dax för årets roligaste fest i Falsterbo! Förra året bjöd Olivia också hem till hennes familjestuga i Falsterbo för att höja stämningen precis vid skolstarten! Förra året var temat Cochella och för att följa den trenden bjöd detta året på ett härligt Hawaii-tema! Eftersom att det är en bit hem gör det de omöjligt att åka hem under natten och därav sover vi alla där under natten vilket som är så roligt. Alltid lika trevligt att starta sin bakis-dag med bakishäng samt en hel del prat om gårdagen!

Strax efter festen i Falsterbo var det min tur att fylla 18 år - som jag har längtat!! Dagens spenderades med familjen och Emil och avslutades på en restaurang vid namn Marinan som ligger precis vid havet tillsammans med mamma och Emil! Bara fyra dagar (!!!) efter min födelsedag tog jag körkort vilket självklarat firades med en god fika tillsammans med Natalie och Tilda ute på Olof & Viktors!

Nu flyter livet på som vanligt & jag har äntligen tagit upp träningen igen som jag lovat mig själv så länge! Skulle dock inte vilja säga att det skulle varit möjligt utan att mamma köpte ett träningskort till mig i födelsedagspresent för att kicka igång mig!

Även skolan har nu börjat på och vi har redan haft ett prov och en inlämning samt startat gymnasiearbetet (...) men jag ska nog inte klaga rent för mycket, kan bara ana att det kommer bli värre!

Jag hoppas att det var roligt att få läsa lite om min sommar och vad som hänt i mitt liv under tiden jag varit borta. Hoppas vi hörs snart igen!!

Likes

Comments

Oj vad tiden har gått fort och jag har inte ens lagt tanken på att skriva här. Kort och gott kan jag säga att SÅ mycket har hänt, både bra och dåligt. Då jag som person är väldigt inåt och dessutom inte känner något behov av att dela med mig av allt här kommer jag endast göra en kort sammanfattning med hjälp av bilder på det som hänt sedan senast.


Strax efter mitt senaste inlägg (23 Maj för att vara exakt) var jag och min pojkvän på hans studentbal! Lite stor lokal för antalet studenter som befann sig på plats men förövrigt var allt precis vad jag hade förväntat mig att en bal skulle vara! Balen ägde rum på Luftkastellet i Malmö, det bjöd på god mat samt dricka men låt oss inte glömma det fantastiska vädret som Skåne bjöd på!

Sommaren fortsatte, både jag och Emil jobbade om vartannat men lyckades få ihop en mysig dag på Bornholm. Lite tragiskt att man aldrig tar båten över oftare för att SHIT vilken vacker ö men fint torg, mycket, affärer, god mat och enormt fin miljö!


För att detta inlägget inte ska bli för långt & tråkigt anser jag att det bli bäst om jag delar inte mitt då tänkta inlägg i två delar. Hoppas det är okej så kommer snart nästa del!!

Likes

Comments