Just nu sitter jag på bussen påväg hem från stan. Efter skolan idag cyklade jag hem och räknade lite matte för att sedan ta bussen till skolan igen då jag behövde gå på ett studiepass inför ett prov på Fredag. När jag var klar där mötte jag upp Matilda för en fika och nu är jag som sagt på bussen igen påväg hem. Ikväll ska jag plugga och träna! Hoppas ni haft en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blää vilken äckligt jobbig och tröttsam Måndag! Dagen började med en kall cykeltur till skolan vid halv 10 som i sin tur följdes upp av en rad tråkiga lektioner. Efter skolan mötte jag upp pappa på trafikskolan då vi skulle skriva in mig och sånt (spännande!!!). På trafikskolan stötte vi på min kompis Matilda och hennes pappa då hon också skulle skriva in sig idag haha, så oväntat! När vi efter ca 1 timme(...) kom därifrån cyklade jag hem och plockade direkt fram massa skolböcker. När klockan närmade sig 18 klädde jag om till träningskläder för att bege mig ut på en löprunda.
Efter maten gick jag och duschade för att sedan åka till min pappas kusin då han hjälper mig lite med matten. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och är verkligen helt tömd på energi. Tänkte att jag skulle starta dagens avsnitt av Paradise Hotel och titta lite på det. Förmodligen lär jag somna innan det är slut så det är lika bra jag ställer klockan på ringning till imorgon redan nu.

I brist på bilder väljer jag att dela med mig av en blurry bild från midsommar med Matilda som jag mer än gärna skulle vilja uppleva på repeat. Det går inte att undgå att notera hur oerhört glada och lyckliga vi var!!

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp hemma hos Emil klockan 10 då jag började jobba en timme senare, klockan 11. Efter en relativt stressig dag på jobbet hämtade mamma mig och jag övningskörde hem. Efter det har jag inte gjort mycket mer än kollat på Prison Break, varit ute med Trolla och ätit supergod kvällsmat samt duschat. Nu ligger jag och mamma nerbäddade under vars en filt och slog nyss på kanal 6 för att titta på Avatar.
Imorgon kommer mormor och morfar, Emil, Filip och Frida hit då vi ska fira mammas födelsedag. Efter det beger jag mig till pappa och laddar upp för en ny vecka fylld med plugg.

Likes

Comments

God eftermiddag på er! Idag är det onsdag vilket innebär att vi har A-dag i skolan. Jag & Emil kom alldeles nyss innanför dörren efter en blåsig men solig promenad med Trolla. Senare idag ska jag & mamma åka över en sväng till mormor & morfar där vi ska fixa lite med mitt körkort. Efter det får vi se vad som händer idag, förmodligen kommer jag bara ligga i sängen framför datorn och titta på serie.

Likes

Comments

JAG ÄLSKAR TISDAGAR!! Helt ärligt så är det nog den bästa skoldagen på hela veckan! Det är verkligen en dag där jag, trots skola och träning hinner med så mycket jag inte göra annars då vi slutar 11.30 och endast har två lektioner. Idag tog jag bussen hem till min mamma 12.10 och klädde på mig träningskläder direkt för att bege mig ut och springa en runda - SÅ SKÖNT! När jag kom hem duschade jag av mig och gjorde tre knäckemackor med avokado, mums!
Under den senare delen av eftermiddagen har jag gjort lite plugg, bland annat företagsekonomi och matematik samt unnat mig en timmes tupplur. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen efter att jag ätit kvällsmat och väntar på att klockan ska ticka iväg så att träningen kan börja.

Som ni själv läste ska jag träna två gånger idag vilket beror på att vi i skolan har en träningsdagbok som jag just nu håller på att dra igång. Den handlar om att man under en 8 veckors period ska sätta upp ett mål inom träning samt lägga upp en plan för att hur man ska nå den. Dock har jag fuskat lite och inte satt upp mitt mål än då jag fortfarande är osäker, hehe. Det handlar iallafall om att jag under en viss tid ska orka springa en sträcka. Därav förstår ni kanske att det här med att träna två gången om dagen inte hör till mina vanliga rutiner men förmodligen kommer det bli så vissa veckor framöver så jag får väl bara vänja mig!!

Likes

Comments

Efter en hyfsat lång dag i skolan gick jag, Natalie & Tilda till busstationen för att ta bussen hem till min mamma. Jag & Tilda har sedan en tid tillbaka planerat en mys-kväll för Natalie då hon fyllt 18 för ca en månad sedan. Myskvällen har bestått av massvis med mat och självklart massa gossip.
Mamma jobbar natt idag så det passar utmärkt att de sover här inatt. Imorgon kommer Emil hit och håller mig sällskap då mamma även jobbar natt imorgon.
Med andra ord, precis som rubriken lyder: en helt perfekt dag med två av mina favoriter som följs upp av en minst lika bra morgondag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Shit vilket fantastisk kväll jag hade igår med mina underbara vänner! Kvällen började med att vi tog taxi till lokalen klockan sju, där bjöds det på en fördrink. Efter det slog vi oss ner vid våra platser för att äta. Under matens gång bjöds det på snaps och ett flertal fina tal. Efter maten hade vi tömt ett och annat glas och musik började spelas samtidigt som alla började dansa. Med andra ord var det en helt underbar kväll. Vid halv 2 hade jag mött upp min pojkvän och var påväg hem till honom.

Idag har jag varit på en Lokal UF mässa tillsammans med mitt UF företag och sålt lite armband vilket också var väldigt kul trots att jag var tvungen att sticka upp tidigare än önskat. Om en liten stund ska jag och min lillebror klä på oss för att åka rullori det fina vädret. Vad som händer ikväll är inte riktigt planerat så det återstår att se. Helst av allt skulle jag vilja mysa ner mig under en filt med min familj, vänner eller pojkvän.

Likes

Comments

Just nu sitter jag och väntar på att Emil ska hämta upp mig för att sedan köra mig vidare till Emmie där jag och några tjejer ska fixa oss. Ikväll bär det av mot årets första 18 års fest för min del och det ska verkligen bli så himla roligt! Däremot, precis som alltid annars när jag ska iväg på fest har jag alltid en sjukt dålig magkänsla och det är verkligen så himla jobbigt, det gör mig extremt nervös haha!

Igår i skolan fick jag ett helt underbart samtal för mig, Tilda, Natalie och Alva som jag driver mitt UF- företag tillsammans med. Det var nämligen tidningen som kontaktade oss och ville göra en intervju med oss inför den lokala UF mässan imorgon- hur sjukt?! Vår affärsidé till vårt UF- företag går ut på sälja egentillverkade armband där det står "Cure Cancer". Alla våra vinstpengar skänks till Cancerfonden, precis som loggan på våra armband lyder heter vårt företag Cure Cancer UF

Nu ska jag bege mig och jag önskar alla en otroligt trevlig och rolig kväll, ta hand om varandra!

Likes

Comments

För bara några få månader sedan lämnade vi 2016 och gick över till 2017. Jag valde då att följa traditionerna, trots att jag inte brukar göra det eftersom att det personligen aldrig fungerat -jag valde att ge mig själv ett nyårslöfte: ät mer hälsosamt. Till en början kände jag mig väldigt uppgiven på hela grejen eftersom att jag, samt alla i min närhet vet om att jag inte står i grönsakernas hejarklack. Men, mot mina förväntningar tycker jag att jag kommit en bra bit på vägen. För mig tror jag att en stor del till att jag faktiskt känner mig nöjd med mig själv i just detta handlar om att jag inte har förbjudit mig själv att äta godis, chips eller glass, you name it! Istället har jag försökt att välja till lite mer grönt i min vardagliga kost och fokuserat på att äta de grönsaker som jag tycker om. Många som har dessa målen anser jag att ställer för stora krav på sig själva och gör det första steget helt för stort vilket tyvärr i mina ögon vanligtvis leder till att personen själv tycker det blir tråkigt och slutar kämpa för sitt mål.

Så ett litet tips från mig till er är att begränsa inte er själva helt för mycket när ni ska ändra er kost eftersom att det förmodligen kommer bli för jobbigt och för tufft för dig vilket leder till att du slutar. Börja istället i små steg; hitta nya hälsosamma saker du gillar och tycker om samtidigt som du successivt minskar på det onyttiga. Viktigaste av allt skulle jag nog vilja säga är att: gör det för dig själv och ditt välmående och inte för någon annans tycke. En bra kost leder trots allt till ett gladare och energirikare liv och vem vill inte ha det?


Kram på er

Likes

Comments