Jag var så trött igår eftermiddag. Men jag gjorde ordning power, hon fick klä sig i sitt snygga orangea sätt från PS of Sweden. Det blev ett litet dressyrpass i manegen. Vi tränade på det som vi har fått som läxa från när vi tränade för Linda senast. Vi ska träna på att bara i några enstaka steg samla ihop oss så mycket att vi nästintill trampar på stället och att jag verkligen ska känna hur hon trampar under sig med bakbenen. Förs och främst i skritt men även i traven som är början inför piaff senare. Hon är så häftig den här tjejen, det finns så mycket att plocka fram som hon liksom har naturligt i sig.

Jag skojar inte när jag säger att i traven i högervarvet så kanske jag samlade ihop oss lite för mycket och hon piafferade på stället. Jag körde det bara ca tre steg innan jag drev på igen och belönade. Riktigt häftig känsla!

Spirit fick dock bara springa lös i manegen efteråt. Jag blev så trött, hängig och fick huvudvärk. Mådde inte alls bra, var nästan lite feber känsla som kröp i kroppen. Idag ska jag dock börja rida han och sedan Power. Vad vi kommer göra återstår att se!

Likes

Comments

1. Hur gammal är du?

18, 19 i mars.

2. Hur gammal känner du dig?

Svårt fråga, faktiskt. Men känner mig väl som en blivande 19 åring, hehe.

3. Var bor du?

Jag bor i Kungälv. En liten håla utanför Göteborg.

4. Vad har du gjort i dag?

- Morgon rastat min hund innan jag tog bilen till skolan.

- Skrivit ett blogg inlägg.

- Övat på några lastbilsprov på datorn.

- Haft lunchrast och varit hemma och rastat hunden.

Än så länge..

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Vår och sommar, även tidig höst. Alltså allt som inte har med vintern att göra. Vintern är mysig på sitt sätt, att kunna rida ute på ängen i snön, typ bara det. Men jag avskyr kyla och har så lätt för mig att frysa. Så Sommaren alla dagar i veckan!

6. Är du beroende av någonting?

Min telefon, såklart.

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?

1. Jag har typ hela mitt liv velat starta en youtubekanal med riktiga vloggar och sånt men jag hatar att höra mig själv på film så det har aldrig blivit av.

2. Till en början valde jag transport bara för att få alla körkort gratis och för att jag var trött på skolan. Ville ut och jobba direkt efter skolan. Men nu har jag även insätt hur kul det faktiskt är att köra lastbil.

3. Jag älskar att fotografera.

8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

Stallet. Jag skojar inte när jag säger att jag väljer stallet före alla utomlandsresor i världen och alla andra platser i världen. Om inte stallet, så i min säng.

9. Vad är du på för humör just nu?

Just nu är jag glad och taggad tills ikväll..

10. Vilket är ditt favoritgodis?

Gott och blandat & Center, alla dagar i veckan.

11. Vilken är din favoritaffär?

Hööks, typ bara där jag handlar. Hihi.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska?

Kvällsmänniska. Dock hade jag önskat att jag var mer morgonmänniska. Har missat många timmar i livet tack vare alla mina sovmornar.

13. Har du blivit sydd någon gång?

Yes, två gånger. Under läppen, en gång på utsidan och en gång på insidan.

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Måste nästan vara mamma. Den hjälpen jag får av henne i stallet är guldvärd. Hade aldrig annars hunnit med skolan, jobb, hund och två hästar.

15. Är du blyg?

Ibland kanske. Beror på situation. På jobbet är jag aldrig blyg, alltid lika pratsam. Men om jag är i ett umgänge jag känner mig obekväm i så kan jag nog uppfattas som blyg.

16. Vad heter du i andra namn?

Felicia.

17. Vill du gifta dig?

Ja, jag tror det i alla fall.

18. Har du något smeknamn?

Nepp tråkigt nog så har jag inte det. Kan hända någon enstaka gång att någon kallar mig "Noris" men det är sällan.

Likes

Comments

Godmorgon på er. Nu blir jag bara tröttare och tröttare för varje dag som går. Jag behöver helg. Dock så jobbar jag både lördag och söndag. Jobbar lördag morgon och söndag kväll. Vilket är helt okej då jag får både sovmorgon lördag och måndag. Sovmorgon är typ det jag längtar mest efter till helgen. För er som inte vet så jobbar jag på Circle K lite extra utöver skolan.

Idag är det torsdag som ni nog redan vet, hehe. Jag har inget planerat för stallet ikväll, jag får ta det som det kommer. Men båda hästarna ska motioneras och ridas. Lär nog bli lite dressyrtrim för dom båda!

Just nu sitter jag i skolan och gör inte något vettigt. Vilket det får bli ändring på. Vi hörs senare! :)

Likes

Comments

Spirit skall även få longeras lite så han får göra sig av med sin energi sen han har fått stå inne med tre skor.

Likes

Comments

Hon har visat så otroliga framsteg den senaste tiden. För att göra en lång period kortfattad så har hon innan varit väldigt svag i galoppen. Hon har mer studsat än att liksom rulla fram. Galoppen är det absolut inga problem med längre, hon gör det kanon snyggt nu tycker jag. Hon har även innan typ varit helt galen mellan hinder, rusat iväg innan och efter vilket hon knappt visar någon tendens till längre. Hon har även haft svårt att hoppa flera hinder på raken, men med lite löshoppning och styrketräning så fixar hon det nu hyfsat från ryggen.

Hoppa kan hon det vet jag. Nu krävs bara lite mer styrka innan vi kan höja ribban, älskade ponnybus.

Likes

Comments

Hon skötte allt så bra igår, är så otroligt glad över min älskade grå. Så mycket saker som faller på plats och bara funkar liksom. Jag har film på allt och det kommer upp någon gång under dagen! :)

Likes

Comments