Jag tror att alla någon gång har tittat på en annan tjej eller kille i gymmet, tittat på deras fysik och på hur de tränar. Det har hänt mig och jag har kommit på mig själv med att liksom bli irriterad över hur duktiga de är.

Jag är en otroligt tävlingsinriktad människa. När jag var liten ville inte min familj spela spel med mig för att jag blev så arg och ledsen om jag förlorade. Och jag har liksom märkt att jag ibland kan bli helt nere av att se en annan tjej göra bättre än mig eller så bättre ut.

Och detta är ju så sjukt, för andra tjejer är inte mina motståndare! Vi ska lyfta upp varandra, inte dra ner varandra på vår väg mot målet.

Även fast jag gärna vill tro att jag är nöjd med hur jag ser ut så vet jag vad mitt mål är, och jag är inte där än. Men det innebär ju inte att någon annans framgång är min misslycka.

Så bara för att sammanfatta vad jag menar så tävlar man ju bara mot sig själv i sista ändan. Att titta på andra och sträva efter att bli bättre än dem tär nog bara på oss själva. Nästa gång du ser någon som har lyckats riktigt bra med träningen så ska du glädjas med den personen. Vi alla har börjat någonstans.

Kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments