Jag är ju tyvärr inte mer än människa, och jag är inte perfekt. Med det sagt kan jag meddela att jag försov mig imorse och missade yogan som jag sett fram emot i ca en vecka. Slutar aldrig förvåna mig själv.

Men jag tänkte att det kanske kunde vara roligt att skriva lite mer om mig själv, eftersom att, ja, det är ju trots allt min blogg.

1. Jag ÄLSKAR ketchup. Jag bryr mig inte ett dugg om hur mycket socker som finns i, jag äter det på typ all mat.

2. Jag har lätt för att gråta, men oftast när jag gråter så är det för att jag är arg.

3. Jag har besökt 9 länder än så länge, men ska till Italien om 1 månad och det blir då mitt tionde land att besöka.

4. Jag blir väldigt lätt irriterad och något som kan få mig att muttra argt för mig själv är när folk hostar eller när det blåser ute.

5. Jag tycker inte om att gå i skolan, men gjorde alltid det när jag var mindre. Jag tror dock att anledningen till att jag inte tycker om skolan är för att jag innerst inne känner att jag valt fel linje.

6. Jag har styrketränat i snart 3 år. Innan jag började med det har jag spelat fotboll, ridit och spelat bandy.

7. Under 2016 genomgick jag två stycken operationer; min blindtarm som jag nu inte längre har, och mitt knä som jag skadade 2015.

8. Jag tycker själv att jag är en väldigt omtänksam person, men är medveten om att jag ibland kan uppfattas som arrogant eller pryd.

9. Jag älskar att läsa på om politik och tycker att det är viktigt att veta vad man står för.

10. Ända sedan jag var liten har jag drömt om att kunna måla, dansa och kunna spela piano.

11. Jag fyller år den 6 september. Har ända sedan jag varit liten viljat fylla år i april/maj för då blir man liksom ett år äldre innan sommaren, och det är ju lite häftigt.

12. Jag älskar att titta på Ernst Kirchsteiger och när jag blir äldre så vill jag bli lite mer som han.

13. Jag har flyttat tre gånger under mitt liv, men vi har alltid flyttat inom samma kommun, vilket innebär att jag bor i samma lilla kommun som jag alltid gjort.

14. En sak som skulle vara kul är att starta en podcast, jag tycker själv att jag har mycket kul att säga.

15. När jag tagit studenten ska jag läsa till två kurser på campus för att sedan söka in till sjuksköterskeprogrammet vårterminen 2019. Så ser planen ut nu i alla fall.

16. Jag har alltid haft relativt lätt för mig i skolan, och när jag gick ur nian hade jag 290 poäng.

17. Mitt mellannamn är Cornelia, och jag har inga namnsdagar. Detta resulterade i att jag hittade på att jag hade fler mellannamn när jag var liten bara för att jag också ville ha namnsdag.

18. Jag är lite av en periodare, och just nu är jag inne i en period där jag kan kolla på youtube typ 4 timmar om dagen. Det jag kollar mest på är träningsrelaterat.

19. Jag är konstant missnöjd med mitt hår och söker alltid efter förändring.

20. Jag har ingen mamma närvarande i mitt liv och därför har min farmor tagit mycket ansvar för mig. På grund av detta är jag nu väldigt engagerad när det kommer till samhällsfrågor som äldrevård, hemvård och fattigpensionärer.

21. Jag älskar Liseberg typ mer än min familj.

22. Min favorit högtid är julen, men jag älskar även påsken. Under dessa högtider samlas alltid min familj och umgås.

23. Jag är så långt från kräsen som bara går när det kommer till mat. Jag har ätit larver, känguru, krokodil och kamel. Det ända som jag typ inte kan äta är bönor. Jag tycker att det känns som att äta stora fästingar, sorry not sorry.

24. När jag var mindre trodde jag att det ända man gjorde när man gick på gymnasiet var att festa, men faktum är att jag går näst intill aldrig på festar, och när jag väl gör det tycker jag inte att det är speciellt kul.

25. Om jag hade fått välja så hade jag ätit glass varje dag, men jag har tyvärr ganska lätt för att lägga på mig vikt så det går inte riktigt för sig.

26. Jag vill ha minst fem barn när jag blir äldre och har en lista med namn på vad mina barn ska heta.

27. Jag har alltid varit en pratkvarn och har väldigt svårt för att vara tyst. Jag blir väldigt ofta fast i olika sammanhang bara för att jag inte kan hålla tyst och fokusera på det jag ska.

28. Jag har väldigt mörk humor, och oftast när jag kommer och tänka på ett bra skämt får jag hålla det för mig själv så jag slipper ses som en psykopat. Jag är även extremt sarkastisk och helt ärligt så får man typ ta allt jag säger med en nypa salt.

29. Avslutningsvis så är jag typ aldrig i tid. När det kommer till skolan har jag inte ens någon skam i kroppen utan kan lätt droppa in 10 minuter för sent. Nu kan jag tyvärr inte det längre, för jag måste åka buss till skolan, men på högstadiet var jag aldrig i tid. Som tur är så vet många i min närhet att jag är såhär så ingen förväntar sig att jag ska vara i tid längre.

Det var lite mer om mig!

Kramar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments