Som en del som kanske läst min blogg ett tag nu vet så jobbar jag på gym, bland annat som instruktör. Jag håller i cirkelpass som är mellan 30-45 minuter långa. Passen består av 18 st stationer; fasta stationer som alltså är maskiner som endast har luftmotstånd (desto snabbare du gör, desto mer motstånd) och mellanstationer. Dessa mellanstationer får jag komma på helt själv, och kan alltså vara typ upphopp, knäböj eller sit-ups. Vi kallar passet Easyline på mitt jobb, kanske heter det så över allt?

Jag älskar att se när folk tar i och presterar på max. Mitt mål med varje pass är att alla ska gå därifrån och känna att de gjort allt de kunde under passet. När vissa säger till mig under passets gång att dem inte orkar mera säger jag att de ska göra tre receptioner till- då har de ju trots allt orkat mera!

En sak som jag tycker är fantastiskt med Easyline är att det attraherar alla grupper av människor, förutom de som främst vill bygga muskler. Det innebär att medlemmarna på passet kan vara allt från 15 till 85 år gamla. Superkul!

Detta var något som jag upplevde lite svårt i början. Kan man ta med riktigt jobbiga övningar till äldre människor? Kan man spela den här typen av musik? Men idag märkte jag verkligen att JA! Man kan det!

Idag hade 14 kvinnor anmält sig på mitt pass. Vi körde stenhårt 45 minuter. Dem var allt från åldrarna 30 till 75 år gamla. Och alla gjorde ordentliga upphopp, mountainclimbers och bicepscurls! Det inspirerar verkligen mig. Vilka jävla power women!!

Träning är för alla! Det spelar ingen roll om du är smal, tjock, ung, gammal, fin eller ful. Alla kan ta del av träningen och få ut något av det!

Kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments