Jag är tillbaka, igen! Jag har en ursäkt till avsaknaden på inlägg. Det kallas skola, jobb och körkort. Men nu är jag igång igen!

Stannade kvar i stan idag, har shoppat (nu när jag fått lön) och fikat med en av de finaste jag vet. Hoppas alla som läser detta också har en toppen eftermiddag.

Kramar

Likes

Comments

Sista dagen på semestern, redan! Spenderades på stranden med lek i de höga vågorna och under solen i solsängarna. Perfekt dag. Passade även på att fylla på med vätska, man vill ju inte bli uttorkad i solen!

Kramar

Likes

Comments

Kvällen spenderades på den mest fantastiska restaurang ni kan tänka er. El jardín ligger på en tvärgata, avskilt från den störa vägen och är så otroligt fint. Precis som det ser ut på deras uteservering, vill jag att det ska se ut på mitt bröllop haha.

De serverar tapas, och vi beställde in en tortilla de patatas, ett kycklingspett och kallrökt lax fylld med getost och spenat, toppad med honung. Vi beställde även in oliver. Som jag njöt! Det var så otroligt gott. Se till att ni kan göra er förstådda på spanska om ni kommer dit bara, ingen av personalen talade engelska. Jag var tacksam att jag kunde prata med servitrisen, pappa är ingen hejare på spanska nämligen!

För att avsluta kvällen (natten) tig vi en sorbet på vägen till hotellet. Klockan var 00.10 när vi kom dit, och det var knökfullt på i princip alla caféer, restauranger och heladerías.

Kramar

Likes

Comments

Pappa och jag blev så kära i Organic så vi bestämde oss för att äta frukost där idag! Så skönt att inte behöva trängas på frukostbuffén för en gångs skull. Bästa av allt, de hade gröt med banan och valnötter! Min favorit! Kan inget annat än att älska livet här nere. Fuengirola is treating us way too good.

Kramar

Likes

Comments