Varför jag älskar hösten..

Hej hjärtan!♡ Hoppas allt är bra med er!

Idag så fick jag för första gången denna hösten skrapa rutorna på bilen imorse när jag skulle till jobbet och jag totalt älskar det!! Jag vaknade tidigt och såg himlen som var helt blå och solen som var på väg upp och marken var vit av frost. Det var en riktigt krispig morgon! Detta är en av alla anledningar till att jag älskar hösten!

Tidigare på bloggen har jag visat hur min höstgarderob ser ut och jag tycker det är så kul att plocka fram den. Alla tjocka tröjor, jackor, vantar, mössor, halsdukar, raggsockor och allt! Efter jobbet idag åkte jag ner en sväng på stan och köpte en vit mössa och ett par tjocka ulliga tumvantar. Är väääldigt nöjd med dagens inköp och jag vet att jag kommer få stor användning av dessa. Jag har alltid gillat höstmodet och älskar att klä mig både snyggt och varmt!

En annan sak som jag älskar med hösten är varma drycker. Te, varm choklad, latte, glögg (hihi) passar ju absolut bäst att dricka under denna tiden av året då det är så mycket kallare. Att krypa upp i soffan under en tjock filt med en kopp te i handen är det inte mycket som slår.

När jag kollar ut genom fönstret hemma och ser alla träd med sina röda och orangea löv blir jag också så glad! Jag tycker höstens färger är så fina och att lövens fina färger varar alldeles för kort... Dessa färger ihop med den krispiga luften är så underbart att befinna sig i och jag tar gärna en promenad eller två om dagen. Efter dessa promenader är det extra skönt att unna sig en lång och varm dusch vilket jag alltid har älskat.

Att bege sig ut i skogen för att plocka svamp är också en av höstens gyllene aktiviteter. Inte för att man alltid hittar svamp men det är ändå något speciellt med det. Ut i skogen nu hörrni!

Hösten är en tid då många serier startar och släpper nya säsonger och eftersom jag är svag för serier så är detta perfekt! Soffa + filt + te + serier = perfekt! Att tända ett ljus eller två (eller många fler) sätter också stämningen som jag förknippar med hösten. Stearinljusen och alla fina ljuslyktor åker fram i hela lägenheten och hösten största utgift är uppenbar.


Jag hoppas att ni kommer få en underbar höst!

Ha en fortsatt bra helg så hörs vi i nästa inlägg!♡ PUSS!!

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer