Underbara fredag

Hej alla fina! Äntligen är det helg! Är det bara jag eller går veckorna fort framåt?

Nu har jag landat i soffan efter att ha varit på en burlesque/heels-dansklass. Är alltid lika kul att starta helgen med att slå klackarna i taket!

Snart är det december och alla julens härligheter börjar komma fram. Jag älskar denna tiden på året och är så redo för att för första gången hugga och pynta min egen julgran i mitt egna hem.

Mina helgplaner är följande:

Lördag - jobba & plugga

Söndag - plugga & farsdag-middag


Det är ju farsdag på söndag och min farmor och farfar brukar bjuda hem familj och släkt för att mysa och äta gott. Jag och mina systrar har gått ihop och köpt en gemensam present till vår pappa. Det ska bli kul att ge den till honom. Dock kan ingeen materiell sak beskriva vilken underbar pappa han är men det är en kul grej bara!

Kan berätta att jag är helt slut efter denna veckan. Jag har kämpat med att lämna in så många inlämningar i skolan som möjligt för att inte ta mig an allt i slutet av kursen. Sammanlagt har jag lämnat in en film, en uppgift i Photoshop (som jag dessutom blev godkänd på) och två uppgifter i Illustrator. Plugget denna helgen kommer bestå av att läsa lite kurslitteratur till tentan.

Hoppas att ni har haft en bra vecka och att ni kommer få en bra helg! Vi hörs i nästa inlägg!


Xoxo Norailona

  • Livsstil

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Men hur kul start på helgen?! Hoppas du haft en underbar helg vännen och att farsdag varit grym <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Norailona
Norailona,
Så kul! Åh med desamma fina fina du! Kramar till dig <3
nouw.com/norailona