Tjuvstarta julen...

Hej finisar! Hoppas ni mår bra <3

Som ni vet var jag iväg förra helgen och shoppade julinredning och dekorationer till lägenheten. Planen var att sätta upp allting i början av nästa helg så att allting skulle vara färdigt till första advent. Men, idag var jag på julmarknad ihop med min farmor och farfar och jag blev sååååå sugen på att sätta upp allt julpynt i hela lägenheten - så det gjorde jag.

Halva eftermiddagen och tidigare ikväll har jag och min pojkvän omvandlat lägenheten till ett julparadis! Jag tänkte att jag skulle för er visa hur vår lägenhet ser ut nu och kanske sända lite inspiration i novembermörkret <3

Den fina och stora stjärnan pryder vårt vardagsrumsfönster. I fönstret bredvid står en exakt likadan. Eftersom vi har så många stora och fina fönster tycker jag det är finast att ha stora stjärnor. De lyser upp så himla fint! I köksfönstret har vi en fin ljusstake som är som en stor båge. Jag tycker att den passar in mycket bra här hemma, både storleksmässigt och designen.

Tomtar är ju ett måste! När jag var och shoppade fick jag hålla mig för att inte köpa med varenda tomte hem. Alla är så sjukt söta och jag hade så svårt att bestämma mig för vilka som var allra sötast. Det handlar nog om något genetiskt för min mamma är likadan. Men, som ni ser så köper jag tydligen endast tomtar som gömmer sina ansikten i sina mössor. Trendigt liksom!

Dessa två söta stjärnor är placerade i sovrummet och i hallen. Den vänstra stjärnan står och lyser så fint i vårt sovrumsfönster. Den är vit men skiftar lite smått åt det rosa hållet och jag totalt älskar den! Stjärnan till höger lyser upp vår hall när man kommer in i lägenheten. Vi har ställt den på en svart kökspall och det passade väldigt bra in med allt annat i lägenheten!

Detta är dagens köp från julmarknaden. Jag köpte lite julgodis och en superfin dörrkrans och farmor och farfar köpte en flaska med god glögg till mig. Tycker verkligen att kransen är så fin! Valde en krans vars barr går mot en gråare ton. Är väldigt nöjd!

Nu är det en vecka kvar till 1 december och första advent och jag är mer än redo för att tända mitt datumljus och starta nedräkningen till jul. Det enda jag saknar är en adventsljusstake, men jag har en vecka på mig att köpa en.

Imorgon ska jag julbaka ihop med familjen och jag vet att det kommer att bli supermysigt!

Ha en fortsatt fin helg så hörs vi i nästa inlägg <3

Xoxo Norailona

  • Livsstil

Gillar

Kommentarer

Annaaxelsson,
Så fint alltihop💗
Norailona
Norailona,
Tack mamma💗
nouw.com/norailona