Söndagstatus

HEJ HJÄRTAN💗

Hoppas ni mår bra!

Jag känner att jag har haft världens längsta helg för att jag har hunnit med så mycket. Äntligen hade jag en helg som var fri från både plugg och jobb och jag hade egentligen inte så mycket inplanerat utan tog dagen som den kom.

I fredags hade jag dansträning hela kvällen och det finns inget bättre sätt att starta helgen på!

På lördagen gick jag upp tidigt för att hinna springa en sväng på morgonen (i regnet...) för att sedan äta en god grötfrukost. Efter det så åkte jag till Kinnarp för att se på min systers fotbollsmatch och min syster gjorde verkligen en superbra insats! Under eftermiddagen låg jag och slappade i soffan och kollade på film och käkade chips. Filmen hette "Im thinking of ending things" och den var sådär. Inget jag skulle rekommendera haha... På kvällen åkte jag till mina syskon då vi hade bestämt att vi skulle ha en myskväll ihop. Jag köpte med pizza och godis och så såg vi på en gammal goding som heter "Råttatouille" för att den är sååå mysig! Efter filmen spelade vi spel en stund <3

Idag startade jag dagen med en glass-dejt med min sambos kusin. Vi åkte och köpte glass, kolasås och strössel och satte oss sedan i soffan och åt och kollade på film. På eftermiddagen var det kalas för farfar och de hade fixat en supergod smörgåstårta och fika hihi! En av de bästa sakerna med kalas är maten (heh)...

Nu ikväll ska jag prata med mina tjejkompisar över datorn eftersom vi är utspridda över hela landet på grund av studier. Jag ser så himla mycket fram emot det och att bara catcha upp om allting liksom! Efter det ska jag och Filip laga mat och se på film. Det känns som att allt jag gjort denna helgen är att se på film men man behöver sånna helger också!

Den kommande veckan är en tuff vecka för min del. Det är seminarium i skolan och deadlines för flera inlämningar. Jag kommer också att jobba en hel del på gymmet så jag måste lyckas kombinera plugget och jobbet för att fixa detta. Men det kommer nog lösa sig!

Hoppas att ni också haft en mysig helg och att ni får en bra start på veckan så hörs vi i nästa inlägg! PUSS <3


Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer