Söndag 11.08

Godmorgon alla fina!

Igår var jag på halloween-fest och det var så kul! Men igår var det också alla helgons dag. Så innan jag fixade iordning mig inför festen på kvällen åkte jag runt till kyrkogårdarna och tände ljus hos nära och kära. Det är en väldigt fin och viktig högtid enligt mig.

På lördagsmorgonen 9.00 åkte jag till nagelsalongen för att fixa mina naglar och göra dem fina inför kvällen. Blev lika nöjd som vanligt!

Min outfit för festen var en karaktär från filmerna "The Purge". Sjukt obehagliga filmer men om ni inte har sett dem, så gör det!

Kan tillägga att efter att jag fortfarande har röda händer efter att ha gjort blodiga handavtryck på mina kläder :/ Idag blir det att köpa något som får färgen att försvinna... Men det gör inget för jag hade en toppenkväll!

Mina planer för idag är att plugga lite och sedan åka ut till Kinnarp för att hälsa på min familj. Det blir en lugn söndag för min del. Jag ligger fortfarande kvar i min sköna säng med en varm kopp te när jag skriver detta blogginlägg.

Hoppas att ni har haft en bra helg hittills och får en underbar söndag <3

Xoxo Norailona

  • Livsstil

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Vad roligt med halloween fest! Vad fin och läskig du var 😍❤️ inte sett den filmen, men vågar nog inte de heller haha! Hoppas du hittar något som får bort färgen ❤️Skönt med en lugn söndag!
nouw.com/tinafalkestad
denisetiainen
denisetiainen,
Det är så roligt med halloweenfest! Gud så svårt det är att få bort fakeblodet och det sen! Snygga ni var 😃
nouw.com/denisetiainen