SOMMAR 2020

HEJ HJÄRTAN💗

Mitt senaste blogginlägg handlade om mina känslor inför mitt andra läsår på högskolan. Jag tänkte ge er en liten uppdatering nu när två veckor (?!) redan passerat.

Helt ärligt så mår jag SÅ BRA! Kursen är så sjukt intressant, den heter "The Foundations of Journalism" och handlar mycket om journalistikens koppling till traditionella och sociala medier. Eftersom detta ligger inom kategorin för mitt drömjobb finner jag kursen så relevant och alla moment, även tentor, är roliga att genomföra! En av examinationerna är en gruppuppgift och idag hade jag mitt första möte med gruppen. Vi är 4 tjejer varav en är en utbytesstudent från Belgien. Alla är så trevliga och vi jobbar superbra ihop! ÄNTLIGEN känner jag att jag trivs på skolan!Nu när allt drar igång igen, skola, jobb, rutiner och allt därtill har jag börjat ta farväl av sommaren 🥺Jag hade inte kunnat ha en bättre sommar! Jag har gjort så många roliga saker och fokuserat så mycket på min hälsa. Resor, bad, sol, kompisar, vinkvällar, spontanfester och allt som hör till SOMMAREN!

Jag tänkte avsluta inlägget med några av mina favoritminnen från denna sommaren som jag har fångat på bild!TACK sommar 2020! I had a great time! 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛


Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Låter superspännande!
nouw.com/celinelundqvists
Norailona
Norailona,
Det är det verkligen!💛
nouw.com/norailona