Shopping!

Hej finisar! Vill börja med att be om ursäkt för att jag varit sjukt osocial. Har inte befunnit mig på denna plattformen sen mitt inlägg i onsdags. Har haft fullt upp med tentaplugg, redovisningar och jag har även repat för fullt inför dopet som var i lördags.

Hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en fin helg och fått en bra start på veckan! Tänkte ge er en liten uppdatering om mig eftersom det var ett tag sen vi hördes senast. Jag och min grupp redovisade vår fältstudie i fredags och vi blev godkända! Det kändes så bra.

I lördags fick jag äran att få sjunga på ett jättefint dop och det jag är mycket nöjd över mig själv. Innan var jag väldigt nervös för ville verkligen göra bra ifrån mig eftersom det är en fin dag för alla att minnas. Jag var så tacksam för att jag fick vara en del av dopet och familjen tackade mig så mycket.

Igår var jag och mitt tjejgäng på Ullared. Jag gick upp klockan 4.00 och vi åkte mot Ullared vid 5.00. Vi spenderade nästan hela dagen där och åkte hem vid 16.00. På vägen hem stannade vi för att käka och jag var hemma runt 19.00. Jag var helt slut i huvudet efter att ha kört så många mil under dagen plus att trängas bland tusentalls människor inne på Ullared. Men dagen blev väldigt lyckad och jag hittade och köpte allt på min lista.

Det blev massor av fina juldekorationer, köksredskap och lite julklappar. Köpte lite annat smått och gott också men summan av kardemumman är julpynt till hela lägenheten. Jag har tagit några bilder på mina köp för att visa vad jag köpt och kanske inspirera er!

Köpen jag är mest nöjd över är de fina julgranskulorna, filtarna och kuddarna, träskärbrädorna från Leif Mannerström, de charmiga tomtarna och de fina inslagningspappren och snörena!

Och återigen FÖRLÅT för att jag varit osocial. Vi hörs i nästa inlägg. Puss och kram <3

Xoxo Norailona

  • Livsstil

Gillar

Kommentarer

JessicaLouiseAlmyren
Norailona
Norailona,
❤️❤️
nouw.com/norailona
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det är HELT förståeligt att andra saker kommer emellan bloggen, fullt naturligt egentligen! Du ska vara hur nöjd som helst med shoppingen, så mycket fint <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Norailona
Norailona,
Tack för förståelsen fina du<3 Blev verkligen nöjd, tack! Kraaaaam <333
nouw.com/norailona