Serietips

Behöver ni serietips? I kallare tider är det ju sååå mysigt att krypa ihop under en varm filt med en kopp te och kolla på serier. Men, vilka är då de bästa serierna? Jag tänkte dela med mig av mina topp 5 bästa!

1. Min absoluta all time favorite är Criminal Minds. Det är en kriminalserie och handlar om ett gäng profilerare på FBI. Det jag älskar mest med serien är karaktärerna. Deras personligheter är så starka och man bygger verkligen en relation till dem. Serien har 14 säsonger och alla är värda att se!

2. Den andra serien som jag tänkte tipsa om är The handmaid's tale som utspelar sig i framtiden där klimatförstörelsen har påverkat kvinnorna negativt. Kvinnorna kan nämligen inte bli gravida. De lilla antalet kvinnor som kan få barn blir utplacerade i olika hem för att föda barn åt olika par. En obehaglig men bra serie!

3. Stranger Things! Först var jag skeptiskt till serien efter att ha sett trailern till första säsongen men jag ångrar verkligen inte att jag började kolla på den. Denna serie skiljer sig från de andra serierna på denna listan då serien hamnar i en mer Sci-Fi kategori. Men fett värd att se!

4. Den fjärde serien är Prison Break. Ni kan ju lista ut vad serien handlar om genom titeln. Det är en gripande historia som ligger till grund för handlingen och skapar väldigt starka karaktärer och känslor.

5. 13 reasons why är en serie jag sett om flera gånger. Serien handlar om en tjej som tar sitt eget liv. Innan hon begick självmord spelade hon in band om personerna som fått henne att må dåligt och varför. Nu finns det 3 säsonger av serien.

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer