Onsdag 22.20

Hej finisar! Jag tänkte att jag skulle börja med att ge er en uppdatering på gårdagens inlägg. Det blev ingen undersökning idag på sjukhuset. Jag, apoteket och sjukhuset hade missförstått varandra och jag hade inte använt rätt medicin. Men, detta fick vi inte reda på förens vi kom till sjukhuset i Göteborg... Nu har jag fått en ny tid i mitten av december.

Jag är så tacksam för min mamma som följde med mig idag. Hon jobbade egentligen men tog ledigt för min skull. Min mamma ställer alltid upp för mig och hon stöttar och peppar mig i alla lägen. Jag skulle aldrig klara mig utan henne <3 Så det minsta jag kunde göra var att bjuda henne på lunch!

Eftersom det inte blev en undersökning hade vi mer tid till att gå på stan och kika i affärer och shoppa lite. Jag letade efter den ultimata kappan och efter att ha provat 16 stycken kappor i 7 olika affärer bestämde jag mig. Vi tog bilder på mig i varje kappa så att jag skulle kunna jämföra dem med varandra och välja rätt.

Det blev dessa två kappor, som är på bilden till höger. Den vänstra (utan halsduk) är från NA-KD och är lite mönstrad i färgerna vit och grått men den gråa färgen är mest framträdande. Den till höger (med halsduk) är från Vero Moda och är gjord av ull. Den är varmare än den från NA-KD så man kan använda dessa vid olika tillfällen. Halsduken är också från Vero Moda. Jag blev mycket nöjd över båda kapporna!

Sedan passade jag på att leta efter ett par byxor som är höga i midjan och vida på benen. Jag provade några olika men bestämde mig sedan för ett par manchesterbyxor från Gina Tricot. Jag tycker att de satt väldigt bra på mig plus att de var mycket sköna!

Viktigt att veta är att jag i stort sett älskar allt som glittrar. När jag var på jakt efter kapporna hittade jag dessa snygga plagg. Till vänster är en kjol från VILA som är ljusrosa och glittrar supermycket! Det var ett väldigt fint fall på kjolen också och när man snurrade runt så blev kjolen så drömmigt fin! Till höger är en bild på mina naglar som håller en rosa glittrig tröja i dess volang. Den är från BikBok och färgen passade verkligen jättebra till mina naglar! Bilden längst ner är en bild på mig med tröjan på.

Jag köpte också årets första julklapp idag. Den är till min sambo men eftersom han läser min blogg så ska jag inte spoila någonting för honom. Det ska ju vara en överraskning!

Trots tråkiga besked på sjukhuset fick jag ändå en toppendag! Dessutom fick jag spendera hela dagen med min fina mamma <3 När vi kom hem från Göteborg bytte vi om för att nästan direkt ta oss till gymmet och köra ett power-pass. Nu är jag helt slut. Det ska bli skönt att gå och lägga sig efter denna dagen!

Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en fin dag!

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer

Annaaxelsson,
Det blev en bra dag💗 Tack för de fina orden. Älskar dig💗
Norailona
Norailona,
Verkligen! 💗 Älskar dig mamma! 💗
nouw.com/norailona
Malin,
Vad skönt att du fick med dig mamma! Även om man är vuxen och klarar sig själv så är det alltid skönt att ha någon med sig!
maolions.blogg.se
Norailona
Norailona,
Ja men så är det verkligen! En extra trygghet!
nouw.com/norailona
Linnealiebig
Linnealiebig,
Ja, massagen var underbar - behövs nog lite oftare framöver 🤩
Både ser ut som/låter som en bra & god dag... såååå mycket snygga plagg 🥰
nouw.com/linnealiebig
Norailona
Norailona,
Verkligen! 😍 Åh tack! ❤️
nouw.com/norailona
tinafalkestad
tinafalkestad,
så Skönt att ha sin mamma med sig! De är samma med min, hon ställer alltid upp ❤️ Vad tråkigt att de blev missförstånd! Men vad mycket fint du hittade!! Och jag älskar verklgien glitter med! Dina naglar är ju fantastiskt fina! Och du är så fin med❤️❤️
nouw.com/tinafalkestad
Norailona
Norailona,
Åh mammor ändå, världens bästa! ❤️Så synd, men som tur är behöver jag inte vänta alltför länge till nästa besök! Tack fina fina du!! Hoppas allt är bra med dig!❤️
nouw.com/norailona
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vad tråkigt med missförståndet, men det låter verkligen som att det blev en riktigt bra dag i alla fall =) kram
nouw.com/matildaberlin
Norailona
Norailona,
Man får gör det bästa av dagen ändå! Kram <3
nouw.com/norailona
Linnealiebig
Linnealiebig,
Nä usch o fy, sååå trist att vara sjuk och på en fredag när helgen äntligen är här o allt 🥴 Tack för omtanken 🥰
nouw.com/linnealiebig
Norailona
Norailona,
❤️❤️
nouw.com/norailona
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tråkigt att det inte riktigt blev som planerat, men hoppas det blir bra i december! så söt mamma du har, verkligen!! ÄLSKAR naglarna <3
nouw.com/emmaengstrom
Norailona
Norailona,
Åh tack finaste du!! Är verkligen helt kär i mina naglar just nu! Kramar till dig <3!
nouw.com/norailona