New tattoo!

Hej gänget!


Vill först be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat här sen januari men det har varit så mycket runt omkring hela tiden, vilket resulterade i att jag inte har prioriterat bloggen. Skolan har varit galet intensiv och jag har hoppat in och jobbat en del extra på gymmet. Men men, nu är jag tillbaka igen!

Tänkte visa en liten grej som jag gjorde för drygt en vecka sedan. Nämligen en tatuering. När jag tog studenten förra året så fick jag i present av min bästavän att vi skulle göra en tatuering ihop. Eftersom vi träffades genom dansen valde vi att tatuera en ballerina. Jag är så himla nöjd! Jag menar, kolla bara!

Som ni ser har jag valt att ha den i nacken och hon gjorde sin längst ner på smalbenet. Vi ville ha en clean och enkel men ändå fin tatuering och jag tycker verkligen att den blev toppen!


Kan också passa på att berätta om en väldigt spännande och rolig sak! Jag är nominerad till årets influencer i Falköpings kommun, min hemstad, och ska nu på lördag gå på ungdomsgalan där vinnaren ska koras. För mig spelar det ingen roll att vinna utan jag blev bara glad över nomineringen. Även min ena lillasyster är nominerad fast i en annan kategori.

Hoppas att ni mår bra och ta hand om er så hörs vi snart igen! Kramar <3

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer