Mina 4 senaste köp

Hej alla fina! Tänkte göra ett kort litet inlägg om mina 4 senaste köp. Detta med att införa ett köpstopp i livet fungerar uppenbarligen inte och jag går med stormsteg mot min personliga konkurs...

Mina sjukt snygga klackar är faktiskt köpta på HM, de kostade endast 399 kronor vilket jag tycker är hyfsat billigt (passar en students ekonomi).

Jag har under en längre period stirrat ut en ögonskuggspallet från The Balm och bestämde mig helt enkelt för att köpa den. Det är The Balms Nude Dude vol.2 och har färger som går i brunt. Jag brukar tycka om att bara skugga lite med brun färg precis vid globlinjen och har kört med bronzer ett tag. Det har fungerat helt okej men nu har jag äntligen köpt paletten!

Från The Balm köpte jag också en Shimmering Bronzer men den kan också användas som highlighter och ögonskugga. Perfekt, mycket för pengarna!

Jag utsätter mitt hår för väldigt mycket värme då jag dagligen antingen blåser håret, plattar det eller lockar det. Min kusin som är frisör driver en egen salong (@salongvi på instagram) och där fixar jag alltid mitt hår. Hon använder alltid produkter från Maria Nila. Produkterna är 100% veganska och är inte djurtestade. Sen innan har jag Maria Nilas silverschampoo och silverbalsam och Maria Nilas stylingspray. Jag älskar produkterna och det gör även mitt hår! Flaskan på bilden är ett värmeskydd i form av en kräm (finns också spray) och skyddar håret från att bli slitet. Den appliceras på handdukstorkat hår och fungerar jättebra!

Hoppas allt är med er så hörs vi snart igen!

Xoxo Norailona

  • Livsstil

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Hur mycket älskar man inte The Balm?? Deras highlighters är ju SÅ grymma! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Norailona
Norailona,
Ellerhur!! Älskar verkligen det märket! Kram <33
nouw.com/norailona