MIN VECKA

Hej hjärtan!🤍

Hoppas ni alla mår bra och har en mysig söndag🤍 Det är ju alla hjärtans dag och jag hoppas att ni tar hand om er och dom som betyder extra mycket för er!

Jag har haft en helt okej vecka. Både toppar och dalar men så ser det alltid ut någon gång i livet.

I måndags så fick jag äntligen kliva in i instruktörsrollen igen och genomföra ett yogapass med några härliga personer. Eftersom vi inte har fått ha vanliga gruppträningspass sen oktober 2020 till följd av pandemin testar vi nu en ny grej som startade denna veckan. På mitt gym kör vi 4-veckors kurser med samma pass och samma personer för att kunna träna tillsammans på ett säkert sätt. Även fast vi bara har 4 medlemmar på passen betyder det otroligt mycket för mig. Jag älskar mitt jobb och är så glad över att kunna träna tillsammans med andra personer igen!

I tisdags hade jag ett examinerande diskussionsseminarium i skolan som jag blev godkänd på! Det kändes så skönt att kunna checka av det då jag inom de närmsta veckorna har 8 examinationer framför mig eftersom jag läser två kurser samtidigt. Efter seminariet hade jag dansträning mellan 17.00-21.15 och det är så himla kul att avsluta tisdagen på topp!🤍

I onsdags bestod dagen mest av plugg inför torsdagens tenta i programmering. Eftersom jag hoppade in i den kursen senare på grund av strul med mina fristående kurser fick jag kurlitteraturen senare än de andra studenterna, så jag har varit väldigt stressad över tentan. Mitt i allt pluggande fixade jag mina naglar för att fokusera på mig själv och tänka på annat. Jag fick också en idé om att jag skulle baka något så jag gick till Ica och köpte ingredienser för frukostmuffins (glutenfria såklart). De blev så goda så jag ger er receptet här! TESTA!


● 2 bananer

● 3 ägg

● 1 dl bovetemjöl

● 1,5 tsk kardemumma

● 1,5 tsk bakpulver

● Toppa med valfria bär

● Ugnen ska vara på 175 grader och muffinsen ska vara inne tills de inte är kladdiga längre vilket motsvarar 10-15 minuter beroende på storleken på muffinsen!

Jag toppade med hallon och lite florsocker!


Såhär blev mina naglar. Körde på det simpla och ljusa nu när vi har snö och sol!


Sen har det blivit lite träning och jobb i veckan. Det har varit väldigt lugnt på jobbet denna helgen eftersom vi har haft toppenväder och de allra flesta har varit ute i solen och åkt skidor eller dylikt. Då har jag hunnit klart med allt städ tidigare än vanligt och hunnit med och träna på jobbet! Jag älskar att träna och att svettas och att det är mitt jobb är hur fantastiskt som helst!


Nu väntar en lugn söndagskväll för min del. Jag ska ligga i soffan och kolla på Farmen och bara ta det lugnt innan jag kickar igång nästa vecka imorgon!

Ta hand om er så hörs vi i nästa inlägg!🤍

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer

Linnéa,

Åh, såååå goda muffinsar, ser magiskt goda ut ⭐️ Och naglarna 👍🏻

Hoppas du haft en finfin alla ❤️-ans dag ⭐️

nouw.com/linnealiebig
LouiseEdling
LouiseEdling,
Ha en fin kväll <3 Massa kramar
nouw.com/louiseedling