Min helg i bilder

Hej alla fina! Tänkte att jag skulle visa er hur min helg har sett ut!

Helgen började i fredags med att jag och min mamma och en av mina systrar var i Jönköping och fikade. Shoutout till Wayne's Coffee och deras glutenfria bakverk. Så goda!

Lördagen startade med jobb i 3 timmar. Efter jobbet kom jag hem och sminkade mig och fixade mitt hår inför The Art Dance Competition. Det är en danstävling som min dansskola anordnar. Jag skulle dock inte tävla utan var under eftermiddagen pokalutdelare till alla duktigare dansare. Min ena syster var där och hejade på sina vänner så jag passade på att mysa med henne nu när jag inte träffar henne så ofta <3 Jag är själv gammal tävlingsdansare sen 5 år tillbaka men gjorde min sista tävling i december 2018, alltså förra året. Självklart vill jag inte släppa dansen utan dansar fortfarande flera gånger i veckan men i en danssal istället för på ett tävlingsgolv.

På lördagskvällen hade jag bjudit över mitt tjejgäng för att mysa lite, dricka bubbel och drinkar. Jag hade en superkul kväll med brudarna och den avslutades ungefär runt klockan 01. I inflyttningspresent fick jag ett träd. Så sjukt gulligt! Ska bara se till att inte ta livet av det nu :)))))

På söndagen tog jag en sovmorgon och käkade en sen frukost. Jag bestämde mig för att åka en sväng till Kinnarp och hälsa på min farmor och farfar och min familj. Vi satt bara och snackade, fikade lite och på kvällen såg jag en film hemma hos min familj.

Denna helgen har jag verkligen bara myst och tagit det lugnt. Jag kände att det var dags för en pluggfri helg! Hoppas att ni haft en lika bra helg så hörs vi!

Xoxo Norailona

  • Livsstil

Gillar

Kommentarer

Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Så mysig helg 😊
nouw.com/beatrixerixon
Norailona
Norailona,
Verkligen!😊
nouw.com/norailona