Massor av dans!

Hej finisar! Hoppas att ni har haft en fin vecka och en underbar helg <3


Min dansskola Art Dance har haft dansuppvisning i helgen så min helg har bestått av dans och min vecka har bestått av dansrepetitioner. Det är mycket slit och nervositet men det är verkligen värt det. Jag älskar själv att dansa på scenen men blir också så stolt och glad av att se mina fantastiska elever skina där på <3

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder från helgen!

Den två översta bilderna är på mig och mina tjejkompisar som jag dansar tillsammans med i highheels/burlesque. Jag ÄLSKAR den dansklassen för det är så mycket girlpower! Bilden nere till vänster är på en av mina och Judiths små balettjejer vid fotograferingen. Vi hade vintertema på baletten och de skulle föreställa små snöbollar. Den sista bilden är på alla danslärare på Art Dance plus William Segerdahl längst till vänster. Han var föreställningarnas artist och framförde några av sina låtar.

Några bilder från scenen på mina grupper där jag själva dansar!

Efter en intensiv men kul helg ska det blir skönt med lite juluppehåll från dansen. Jag kommer ha hemtentor över jullovet från högskolan så känns skönt att bara kunna lägga fokuset på plugget.


Veckan som börjar imorgon är den sista veckan i skolan. Det är tentavecka så just nu sitter jag och pluggar för fullt. Hoppas verkligen att jag kommer orka med veckan som kommer. Ser verkligen fram emot jul och alla dess härligheter efter alla tentor!

Hoppas ni får en fin start på nästa vecka så hörs vi i nästa inlägg!

Xoxo Norailona

  • Livsstil

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Alltså blir SÅ sugen på att böra dansa igen nu, haha! Det är ju för roligt verkligen!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Norailona
Norailona,
Men det är ju det!! Börja dansa igen!! <33
nouw.com/norailona
tinafalkestad
tinafalkestad,
Så fina bilder alltså, och vad kul med en riktig danshelg! Saknar dansen som bara den! Hoppas tentorna går bra, Hoppas din sista vecka i skolan går toppen fina du, kram <3
nouw.com/tinafalkestad
Norailona
Norailona,
Tack fina fina du! Hoppas du också har en underbar vecka! Kram <3
nouw.com/norailona