Klä era hem med posters!

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er!

Jag har fantastiska nyheter till er! Jag har ett samarbete tillsammans med fantastiska BGA Group AB och detta blogginlägg skrivs i det syftet. Jag kommer att ge er en rabattkod till deras fina produkter!

BGA Group AB är ett familjeföretag som idag består av en butikskedja med 10 butiker runt om i Sverige och Norge. BGA älskar allt som har med ramar och album att göra och deras fokus ligger på allt som kan pynta hemmet. De har ett fantastiskt utbud med över 20 00 produkter i form av tavelramar, speglar, posters och mycket mer! BGA har något som passar ALLA stilar och deras målsättning är att ALLA kunder ska hitta vad de söker!

Jag har blivit tilldelad en rabattkod "norailona25" som ger er 25% på på posters hos BGA! Hur bra? Koden gäller från och med idag, 17 januari 2020, till och med den 31 januari 2020. Så gör som jag och klicka hem deras fina produkter och pynta era hem. De har något som passar för alla! En direktlänk till deras hemsida finns här. Ni kommer absolut inte ångra er!

Jag valde att beställa hem en poster som jag har på väggen i mitt vardagsrum, men som ni ser passar den också att ha i fönstret. Postern heter Brooklyn Bridge och en länk till produkten hittar ni här.

Hoppas ni blev inspirerade så hörs vi i nästa inlägg <33

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Åh, snyggaste inredningen tillsammans med gröna växter 🥰
tack för iphone tipset 🤩
nouw.com/linnealiebig