Katastrof-tisdag

Hej finisar! Jag har antagligen haft världens sämsta tisdag :/

Jag skippade frukosten imorse då jag sov lite för länge för att hinna med både frukost och tåget. Väl i skolan hann jag heller inte käka någon lunch då jag suttit i biblioteket och pluggat för att direkt gå till datorsalarna för ännu en workshop i Illustrator. På vägen till salen gick jag förbi cafeterian och tänkte köpa något att äta men den tanken hade även hela skolan och om jag skulle ställt mig i lunchkön hade workshopen varit över när jag var klar. Så, jag gick på lektionen på tom mage.

Jag har faktiskt kommit väldigt långt i kursen då jag inte skjuter upp plugg utan har en bra självdisciplin. Det har gjort att jag haft tid för att lära mig programmen ännu mer och utvecklas ytterligare. Av den anledningen gick jag med självförtroende in i salen och loggande in på en av datorerna. Läraren ger oss sedan vår uppgift och jag inser att jag inte fattar något vad hon pratar om. Kan sammanfatta dagens workshop med tre ord: stress, ångest och trauma. Men, ge aldrig upp. När jag kom hem satte jag mig och gjorde klart uppgiften från dagens workshop. Det blev en simpel logotyp! Jag tänkte visa den för er här. Det blev sämre kvalité när jag gjorde om logotypen i ett format som skulle passa för bloggens forum men hoppas ni ser ändå! (Tillägger att denna logotypen är det enda positiva med denna dagen).

Eftersom jag inte ätit något sen i måndagskväll så var jag otroligt hungrig när jag kom hem. Men det är nämligen såhär. Imorgon ska jag till sjukhuset i Göteborg för undersökning och jag ska äta en massa medicin innan. Vilket också innebär att jag INTE får äta kvällsmat. Detta hade jag totalt missat och min sista chans till mat innan klockan 14.00 imorgon var vid lunchtid idag - som jag bommade. Jag kommer inte ha ätit på nästan två dygn när undersökningen är klar. Det enda jag får göra just nu är att dricka massor av vatten. Min te-konsumtion denna kvällen är enorm. Dessutom har det strulat så otroligt mycket inför detta besöket då alla jag pratat med har sagt olika anvisningar om tabletter, mat, konsumtion av tabletterna och så vidare. Så det ska bli intressant att se om jag ens får undersökas imorgon eller om denna fastan är i onödan.

Så ni kan ju gissa mitt humör just nu. Aja, jag längtar tills imorgon eftermiddag då jag äntligen ska få äta! Nu ska jag återgå till mitt te-drickande.

Hoppas att iallafall ni har haft en superbra dag så hörs vi!

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Men fy vilKen tisdag, stackars dig! hur klarar du dig? Om jag inte får äta något på några timmar blir jag helt galen! ❤️Hoppas de går bra i morgon och då får du unna dig något riktigt gott!
nouw.com/tinafalkestad
Norailona
Norailona,
Tack fina fina du! ❤️
nouw.com/norailona
Wifeey,
Den blev ju riktigt fin, häftigt att du lär dig sådant 😃
Så jobbigt att vara så hungrig o sen inte få lov att äta för att du ska till sjukhuset, hoppas du får äta vad du vill sen så du får tillbaka allt du missat inom maten 😊
Lycka till
wifeey.se
Norailona
Norailona,
Åh tack fina du! 😊 Ja det är så himla roligt att det ingår i min utbildning, det är så intressant!
Tack så mycket <3
nouw.com/norailona