Just nu

Hej hjärtan🤍 Hoppas allt är bra!

Med mig är det helt okej. Min familj sitter just nu i karantän för att min syster testades positiv mot covid-19 i onsdags så håller tummarna för att de ska bli friska till jul. Isåfall kan jag fira jul med familjen.. Visste såklart att det skulle bli en annorlunda jul men räknade med att kunna vara med familjen åtminstone. Vi får se hur det blir nu!

I fredags gick jag på jullov från skolan. Jag har en hemtenta att skriva över lovet men jag slipper i alla fall alla zoom-möten och seminarier på ett tag! Än så länge har jag nog inte riktigt landat i att det faktiskt är lov men den känslan kommer nog snart!

Något som gav mig lite extra energi den här veckan var att solen kikade fram igår. Jag vaknande till morgonsol och blå himmel och det var verkligen välbehövligt!🤍


Jag har också gjort nya naglar i veckan vilket alltid ger mig en positiv boost! Att skämma bort sig själv lite och känna sig fin i dessa gråa tider. Självklart blev det lite jultema på naglarna!Något mindre roligt är att jag har varit tvungen att säga ett otroligt tufft "hejdå" denna veckan. Under hösten har vi haft en tjej från Belgien i klassen som varit på utlandstermin och vi klickade så bra sen dag ett. Vi har pluggat ihop och hängt en hel del och hon är verkligen en så fin vän. Efter jul åker hon hem till Belgien igen och jag kommer att sakna henne så mycket. Men vi bestämde att om världen har öppnat upp sig sommaren 2021 så ska jag åka ner till Belgien och hälsa på henne! Det ser jag fram emot🤍 Sista lunchdejten hade vi igår och vi lyxade till det på Bryggans Café och Bistro i Jönköping!Nu är mitt mål att försöka njuta av julen och ledigheten. Jag har några arbetspass i gymmet i mellandagarna men det ska nog gå bra! Jag önskar er en god jul och snälla - ta hand om era nära och kära och ta vara på tiden med dom ni älskar🤍 Puss och kram så hörs vi i nästa inlägg!

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer