Jag vill testet

Hej hjärtan!🤍

Fick denna lilla utmaningen av fina @sofilagerback och jag tycker att det är en bra chans att lära känna mig lite bättre! Det är också ett bra sätt att komma lite närmare sig själv och listan funkar lika bra utanför bloggforum som på! Jag utmanar tre fina tjejer som jag vill ska göra listan - @jessicalouisealmyren, @louiseedling och @hilma.

Så här kommer min lista...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - ♥︎- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

JAG VILL BLI BÄTTRE PÅ

Att komma över saker. Ibland är jag så sjukt långsint och ältar varenda lilla grej. Vore så skönt att kunna släppa saker och gå vidare!


JAG VILL SLUTA MED

Sluta trycka ner mig själv och endast fokusera på det jag gör dåligt. Jag är så himla duktig på att se allt jag gör som är mindre bra och låta det definiera mig.


JAG VILL HA

Ett långt liv präglat av familj och vänner. Jag är så tacksam för min familj och den relation vi har. Jag har också så många fina vänner som betyder allt och lite till för mig. Dessa människor är en del av mig och min största önskan är att få ha med dessa länge länge läääänge i livet🤍


JAG VILL VARA

Klar med mina studier. Jag är inte på termin 4/6 på universitetet och trots att jag trivs bra på mitt program längtar jag ändå tills jag är klar med min kandidatexamen. Det kommer vara en sån frihet att efter 16 år i skolan vara helt klar! Jag är redo på vad framtiden har att erbjuda mig.


JAG VILL NÅGON GÅNG

Vara mamma och ha en egen liten familj. Mina föräldrar är mina förebilder och precis så som min mamma är - vill jag vara som mamma. Att växa upp i en kärleksfull familj har inspirerat mig till den jag är idag och jag hoppas kunna inspirera mina framtida barn.


JAG VILL ATT FOLK GENERELLT SKA BLI BÄTTRE PÅ

Visa kärlek och uppskattning till varandra. Det är så mycket hat i denna världen och mobbning är något som pågår varje dag, både i verkligheten och på nätet. Jag tror att om folk blir snällare mot varandra kommer vi att må så mycket bättre och så många som idag mår dåligt och är utsatta för exempelvis mobbning skulle få en chans att bygga upp sitt självförtroende. Hoppas att alla förstår att vänlighet tar dig längre än nåt annat..


JAG VILL ATT FOLK SKA SLUTA

Lägga sig i andras liv. Alla människor har en fri vilja och rätten att bestämma över sig själva. Man ska kunna publicera bilder på sin Instagram utan att få kommentarer som menar att innehållet är opassande eller liknande. Istället för att snacka skit om andra - fråga personen om du undrar något - och vill personen inte svara - acceptera det och släpp det! För då har det inte med dig att göra! Det handlar om respekt ♥︎


JAG VILL ÄTA (PRECIS NU)

Just nu skulle jag vilja äta en god pizza på en restaurang precis utmed havet i Kroatien. Precis allt som man äter utmed vattnet - blir godare. Sen ett glas vin till hade varit pricken över i:t.


JAG VILL JOBBA MED

Kommunikation och/eller journalistik. Jag hade också kunnat tänka mig att starta eget och hjälpa företag att digitalisera sin marknadsföring och bygga upp webbsidor med mera. Det känns så kul att det är just detta jag utbildar mig inom och inget känns omöjligt!


JAG VILL LÄRA MIG

Prata flytande franska. Jag kan förstå franska och jag kan göra mig förstådd på franska i vissa sammanhang. Men jag skulle vilja lära mig språket till den grad att jag är bekväm i att tala det och skulle kunna använda mig av det när jag exempelvis besöker Frankrike.


JAG VILL TRÄFFA

Så många! Jag vill träffa min släkt, mina vänner och krama om far-och morföräldrar igen.. Pandemin har lärt mig uppskatta alla fina människor jag har runt omkring mig och just nu vill jag bara att allt ska återgå till det normala så att jag kan få se alla igen.


JAG VILL RESA TILL

Mina topp 3 resmål just nu är: Frankrike (Paris), USA (New York) och Kroatien. Sommaren 2019 var jag och min familj i Kroatien och jag blev kär i landet. Havet var kristallblått, stränderna var magiska och människorna så trevliga. Sedan skulle jag så gärna vilja resa till Paris (vilket kanske blir i sommar om Corona tillåter det) och nån gång till New York City. Det är något med NY som fångar mig och jag skulle vilja uppleva känslan av att känna mig så liten i en sån stor stad!


JAG VILL GÖRA

FLYTTA! Den första april får vi nycklarna till vår nya lägenhet och jag är så himla redo! Lägenheten är så fin och jag har redan börjat köpa ny inredning och skissa på hur allt ska se ut!


JAG VILL HYLLA MIG SJÄLV FÖR

Jag har suttit så länge för att komma på vad jag ska skriva på denna punkten.. Men jag vill ändå skriva att jag är stolt över mig själv för att jag finns här när någon behöver mig. Hur andra mår är min största prioritet som ibland även går före min egen hälsa. Jag ställer upp varje gång jag kan och vill att alla i min omgivning ska må bra. Det tycker jag att jag kan hyllas för🤍

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - ♥︎- - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - ♥︎- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag hoppas att ni mår bra och att ni tyckte det var roligt att läsa min lista! Ta hand om er så hörs vi i nästa inlägg!🤍

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Tusen tack för nomineringen💕

nouw.com/louiseedling
Hilma
Hilma,

Ååh kul lista! Kommer definitivt göra denna, tack vännen! 😍😍

nouw.com/hilma
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Åh vilken rolig lista! 🥰❤️
nouw.com/hannakarlzzon
saranilsander
saranilsander,

Åh vilken rolig lista!<3

nouw.com/saranilsander