Instagram must-follow

Hej finisar!

Jag har ett confession to make - jag älskar instagram och scrollar på det forumet konstant. Det handlar inte om ett beroende av att ständigt vara uppdaterat utan om att bli inspirerad. Att öppna appen och scrolla i flödet bland alla fina bilder och peppande quotes ger mig inspiration! Inspirerande outfits, tips och maträtter med mera. Det är kul med ett forum där man ska förmedla något med en bild!

Vilka instagramkonton följer jag då? Kikar man in på min profil , vilket vore superkul om ni gjorde, ser man att jag följer över 1000 konton. Men, jag kommer inte att nämna alla här. Jag ska berätta vilka konton ni bara måste följa och som inspirerar mig allra mest!


De absolut finaste tjejerna jag vet är Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso . Älskar deras instagramprofiler och inspireras så mycket av dem! Så härliga tjejer och tycker verkligen ni ska följa dem om ni är intresserade av mode, resor och spännande samarbeten!

Om ni inte redan följer Kenza så gör det nu! Just nu fylls hennes flöde av massor av bilder på hennes och Aleks söta bebis Nikola. Kenza är så jordnära och det är så kul att följa hennes liv på instagram.

Fortsätter på Girl Power spåret med Selena Gomez instagramkonto. Jag älskar hennes feed och det som är så coolt är att hon väljer att visa allt, inte bara det vackraste.

Behöver ni följa ett konto där ni både dör söt-döden och får er ett gott skratt ska ni följa Doug the Pug . Jag lever för detta kontot. Så himla gulligt!

Jessica Hallbäck är en riktig powerkvinna! Hon sprider feministiska budskap på Stockholms tunnelbanor och visar även hennes verk på sin instagramprofil. Hennes meddelanden får hela vardagen att stanna upp för det hon delar med sig av är verkligen så viktigt! Kan också tilläga att just nu finns det massor av fina bilder på hennes gravidmage i hennes flöde.

Det sista kontot jag kommer nämna är en av mina lillasystrars instragramkonto. Hon älskar att upptäcka naturen och att fotografera och har i denna profilen kombinerat dessa intressen. Vill ni bli inspirerade av fina bilder på naturen ska ni följa henne !


Ni får jättegärna kommentera vilka era favoritkonton på instagram är så hörs vi i nästa inlägg! <3

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer

Marta_Axelsson,
Tack för shoutouten, fina syster❤️
Norailona
Norailona,
Love u ❤️
nouw.com/norailona
Johannna
Johannna,
Åh tack för tips <3
nouw.com/johannna
Norailona
Norailona,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Alice tar alltid så jäkla coola bilder!
nouw.com/celinelundqvists
Norailona
Norailona,
Men ellerhur! 😍
nouw.com/norailona
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Så bra med tips 😊
nouw.com/emelieanderssoon
Norailona
Norailona,
Åh vad kul att du tycker det!😊
nouw.com/norailona