I samarbete med Pelican Self Storage

Hej gänget! Jag gör detta inlägg i samarbete med Pelican Self Storage, vilket är superkul! Detta är andra gången jag samarbetar med dem och jag vill återigen berätta varför just Pelican är SÅ BRA!


Vad Är DÅ PELICAN SELF STORAGE?

Det är ett ledande nordiskt varumärke inom förvaring för hem och företag. De vill vara servicepartner när livet förändras, exempelvis i form av flytt, men också när utrymmet blir för trångt. De finns helt enkelt till för alla! Genom att hyra förråd hos Pelican Self Storage kan man förvara alla saker man håller kärt. Man kan hyra förråd under både korta och långa perioder och de erbjuder fantastisk service och hjälp.

Företaget grundades i Danmark 2009 och har idag 34 anläggningar i Sverige, Danmark och Finland och ännu fler är på väg! Deras mål är att skapa ett brett varumärke av kvalitets- och serviceinriktade anläggningar i Norden.

Som kund hos Pelican Self Storage vill de att man ska uppleva bra och personlig service samt känna trygghet i valet av deras företag. Därför är kvalitet och extra bra service är viktigt för dem!

Några av deras främsta fördelar är deras förråd i toppklass med hög säkerhet, deras fantastiska service och att man kan hyra släpvagn helt gratis! Läs mer om Pelican Self Storage's fördelar här.


Låt dem hjälpa dig med flytt eller bara om du behöver extra utrymme!

DET SOM JAG FASTNANDE MEST FÖR:

1. Det är flexibelt och tillgängligt – man kan hyra förråd under olika långa perioder samt variera mellan olika storlekar. Dessutom finns det alltid tillgänglig personal att fråga vid funderingar.

2. Säker förvaring – den enda som har tillgång till förrådet är du själv. Man får en personlig kod som endast du själv vet om. Dessutom finns det kameraövervakning på platsen samt larm vid intrång.


Jag tycker det är svårt att få plats för alla saker samt hur de ska förvaras. Att välja rätt magasinering för sitt hem kan vara svårt. Som student är det inte säkert att man har stor plats till förvaring eller kanske ingen plats alls. Då rekommenderar jag verkligen detta! Nu kan jag få hjälp av Pelican Self Storage och det kan du med! Kika in på deras hemsida så hjälper de dig!

Det har aldrig varit enklare att organisera hemmet i både trygghet och flytt! Jag rekommenderar verkligen Pelican Self Storage och är superglad över detta samarbetet!

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer

dks
dks,
Så kult samarbete! Ha en fin dag <3
nouw.com/dks
Norailona
Norailona,
Ja verkligen! Desamma fina du! <3
nouw.com/norailona
Emma Engström,
Vad spännade att få höra om något nytt tycker jag, låter ju inte alls tokigt! KRAM vännen <3
nouw.com/emmaengstrom
Norailona
Norailona,
Det är toppen verkligen! KRAM fina du!
nouw.com/norailona