Första riktigt lediga dagen sen augusti?

Hej finisar! Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en underbar onsdag.

Nu har redan halva skolveckan gått och jag har haft en helt pluggfri dag. Detta har inte hänt sedan augusti. I början av skolåret kunde jag inte disponera tiden för mitt studerande eftersom högskolans tempo var helt nytt för mig. Men nu har jag kommit in i det och har lärt mig att det är viktigt att kunna vila och återhämta sig. Imorgon ska jag träffa min partner och fixa de sista justeringarna kring vår Infographic som vi ska redovisa på fredag. Vernissagen på fredag är det sista i denna kursen och nästa vecka börjar en ny kurs. Jag har älskat denna kursen men det ska bli spännande med lite nytt!

Jag startade min onsdag med en efterlängtad sovmorgon och åt en gröt-frukost och lyssnade på poddar. Sedan åkte jag och hämtade ut några paket som kommit på posten för att sedan landa i soffan igen. På eftermiddagen hade jag bokat in en fika-dejt med min kompis och det var så mysigt att träffas och prata ikapp om allt och lite till.

På kvällen drog jag till gymmet och körde ett powerpass. Min kropp var lite smått seg idag men jag körde på som vanligt. Jag älskar att träna och jag samlar så mycket energi av det! Efter passet skakade min kropp för att jag hade tagit ut mig så mycket - men det är en helt underbar känsla. Imorgon kommer jag främst ha träningsvärk i axlar, lår och rumpa.

Nu har jag precis ätit kvällsmat efter en lång och varm dusch. Min sambo är fortfarande i Jönköping på en föreläsning så jag har sett på mina favvo youtube-klipp till kvällsmaten utan att han kommenterar om hur sjukt tråkiga han tycker att de är!

Jag har i alla fall haft en skön och avkopplande dag och samlat mycket energi för att klara av de nästkommande två dagarna i skolan. Nu ska jag gå och lägga mig och vi hörs i nästa inlägg. Ha det bra tills dess <3

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer