Första advent i mitt hjärta!

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en fin första advent <3

Jag har gått och väntat på december månad och första advent ett tag nu och äntligen är julen här! Jag har spenderat dagen tillsammans med nära och kära och bara myst.

Min dag började med att jag vaknade upp runt 10.00 och tände det första adventsljuset. Känslan av att se den lilla lågan brinna stärkte min julkänsla ännu mer.

Jag tycker det är klockrent att första advent inträffar på första december i år. Det innebar bland annat att jag fick tända två ljus i morse. Nämligen adventljuset och datumljuset. Nu börjar nedräkningen mot julafton!

På förmiddagen tog jag en adventsfika med min kompis. Vi åt lussekatter, saffransskorpor och drack glögg och allt och lite till som hör till julen.

Efter lunch åkte jag med min farmor och farfar till Skara och gick på julmarknad och kollade på en tomteparad. Det var många som ställde upp i paraden och ännu fler åskådare. Julkänslan var på topp med snön på marken, kylan i luften och allt fint julpynt. På marknaden köpte jag en fin glöggservis från Ernst som är i samma serie som kannorna jag redan har här hemma. Jag är så taggad på att dricka glögg nu.

På kvällen åkte jag hem till min familj för att ha adventsmys tillsammans. Vi åkte på en adventsgudstjänst i kyrkan och det var en kör som sjöng så fina julsånger.

Efter kyrkan åkte vi hem och drack glögg och åt fika samtidigt som vi såg på julkalendern. Det är verkligen något speciellt med att hela familjen samlas i soffan och kollar på julkalendern och äter gott fika. Jag är så tacksam för att jag har en fin familj att fira julen med och jag hoppas verkligen att alla har någon. På trappan hos mamma och pappa har de fixat ljuslyktor med fina ljusslingor i och jag tyckte det var jättefint!

Min första advent har varit toppen och jag har haft en mysig dag och umgåtts med personer som jag älskar! Jag är så himla redo för vad december kommer att bjuda på i år!

Hoppas att ni också har haft en fin dag och att ni får en bra start på veckan så hörs vi i nästa inlägg! Julkramar från mig <3

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer