En torsdag som mediastudent

Hej alla fina!

Nu är det nära fredag och helg och jag mår toppen! Denna helgen jobbar jag inget vilket ska bli så skönt! Jag ska ta det lugnt och kolla på serier, fixa mina naglar och träffa vänner. Hur ser er helg ut? Har ni några planer?

Hur som helst, jag tänkte berätta lite om hur min dag som mediastudent har sett ut. Det har varit en otroligt lång dag för min del. Väckarklockan ringde 6.30 och jag körde igenom min morgonrutin, sminka mig, fixa håret och käka frukost. Efter detta gick jag till tåget som gick 8.15.

Jag var framme på universitetet klockan 9.00 och satte mig och fortsatte skapa min film. Den handlar om sociala medier och jag valde att specialisera mig på Instagram. Detta är den första uppgiften i den nya kursen och är verkligen superkul att göra!

Klockan 10.00 hade jag möte med några inför kursens kommande tenta och vi förberedde oss lite och anmälde oss och så vidare.

Sedan gick jag till campus bibliotek där jag satt fram till klockan 13.00. Jag fick väldigt mycket gjort. Min film blev helt klar då jag till slut lyckades välja vilken musik jag skulle ha med. Det stod mellan ett flertal låtar och efter många om och men lyckades jag bestämma mig och jag blev riktigt nöjd med slutprodukten.

Mellan 13.00 och 16.00 satt jag i en datorsal med en workshop om Photoshop. Workshopen var lärorik och det är ett bra program som jag kommer att ha stor nytta av i mitt framtida yrke (förhoppningsvis). Dock var det väldigt svårt att lära sig alla funktioner i programmet men genom att arbeta i Photoshop kommer man lära sig det praktiska. För nästa uppgift handlar om att skapa i Photoshop så jag ska nog se till att bli expert!

När klockan hade slagit 16.00 kändes mina ögon bokstavligen fyrkantiga. Jag hade kollat på en datorskärm från 9.00-16.00. Tåget hem gick 16.32 och jag sov hela tågresan, det var riktigt skönt!

Min plan när jag kom hem var att fortsätta plugga men jag fick inte så mycket gjort. Jag körde fast och fick ett ångestpåslag och det berodde nog främst på att jag var så trött. Som tur var kom min underbara pojkvän och hjälpte mig. Lyllos mig säger jag bara <3

Nu har vi precis ätit middag. Vi gjorde tryffelrisotto och det blev en succé! Planen nu är att kolla på nåt avsnitt av Criminal Minds och sen krypa ner i sängen för att sova. Imorgon börjar jag klockan 13.00 med en workshop i Illustrator så det blir lite sovmorgon för min del.

Hoppas ni har haft en underbar torsdag!

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Åh dina planer för helgen låter helt perfekta! Kul att få följa med dig i din studentvardag också <3
nouw.com/fridachristinas
Norailona
Norailona,
Åh vad kul att du tycker det! <3
nouw.com/norailona
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Åh så roligt det lät ändå. Gick själv estet media på gymnasiet och gillade verkligen!
nouw.com/emellie_larsso
Norailona
Norailona,
Åh vad roligt!!
nouw.com/norailona