En onsdag som mediestudent

Hej hjärtan! Hoppas allt är bra med er! 💗

Jag tänkte visa er hur min dag sett ut som mediestudent! Tycker själv det är kul när man får en inblick i hur andras liv är och hur deras dagar ser ut!

Min dag började 7.30 när väckarklockan ringde. Jag gick upp och gjorde min vanliga morgonrutin - tvättade ansiktet, sminkade mig och åt frukost. Jag satte mig i soffan och läste ett kapitel i en av kurslitteraturens alla böcker - Nyhetsradion - som faktiskt är skriven av en av våra föreläsare.

Vid 9.25 gick bussen mot Jönköping då alla tåg är inställda på grund av banarbete. Det är lite drygt då resan tar längre tid och jag finner det svårare att plugga på buss än på tåg. Under resan lyssnade jag på ett poddavsnitt av Creepypodden. Det är ändå ett mysigt sätt att börja dagen på.

ÄLSKAR att solen har varit framme i några dagar nu. Tycker det är så skönt med lite värme i slutet av September.


Väl framme i skolan satt jag med de sista redigeringarna av mitt radioreportage som jag producerat. På eftermiddagen skulle vi ha redovisning av presentation av reportagen så jag finslipade det sista i studion!När jag kände mig klar mötte jag upp två av mina tjejkompisar för en lunchdejt. Vi gick till ett ställe i Jönköping som heter Grönt och wow säger jag bara, det hade sååå mycket gott på sin meny. Vi hade aldrig varit där innan utan hade blivit tipsade om stället. Om ni besöker Jönköping nån gång rekommenderar jag verkligen det stället! Jag och Viktoria beställde var sin pokébowl och Jana beställde en bubblewaffle!Det var skönt att bara catcha upp och prata med varandra över en lunch liksom♡

Efter det var det dags för min redovisning som gick jättebra! Jag fick godkänt på radioreportaget och på själva seminarietillfället! Vi har väldigt många uppgifter i min nuvarande kurs så det känns skönt att vara klar med en av dom..

Vi blev klara tidigare än förväntat och jag kunde åka hem tidigare. Väldigt skönt när det blir så.

Jag passade på att dansa lite i danssalen ikväll. Älskar att bara sätta på musik och improvisera till den. Kroppen är helt otrolig och det är så skönt att kunna använda den på detta sättet♡Nu ska jag laga färsk pasta och tomatbaconsås med basilika och parmesan till middag! Älskar att göra det extra fint och gott vissa kvällar och onsdagar är ju ändå lillördag. Sen vill jag bara lägga mig i soffan och kolla på film.

Hoppas ni också haft en fin dag och att ni tyckte om detta inlägget! PUSS♡

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer

Ida,

Men så mys onsdag!! Och maten ser ju otroligt god ut, poke bowl är ju bland det bästa! :'D

idanilssonphoto.se
Norailona
Norailona,

Verkligen!! Ja men man älskar ju bowls!! Kram fina <3

nouw.com/norailona
enna,

Vilken härlig dag och så kul att få läsa 😊

sayyeastofashion.blogg.se
Norailona
Norailona,

Åh vad kul att du tyckte om det! Kram <3

nouw.com/norailona
beattriicee
beattriicee,

Vilken härlig onsdag och mums för lunch! 🥰

nouw.com/beattriicee
Norailona
Norailona,

Verkligen!! Hoppas du haft en superfin dag idag! 🥰

nouw.com/norailona