EFTERLÄNGTAD HELG

Hej hjärtan!🤍Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra vecka!🤍

Jag har haft en sjukt intensiv och rörig vecka. I tisdags började skolan igen och just nu har jag en valbar termin där jag får välja vilka kurser jag ska läsa som ger en fördjupning av mitt program. Båda mina kurser startade samma dag och först var jag på campus för kursstart i "Intercultural and International Communication" och sedan åkte jag hem för kursstart över zoom för min andra kurs. Problemet var bara att kurs nummer två, "Socialpsykologi", inte var grundläggande som det stod att den skulle vara vilket innebar extra mycket jobb för mig. En tid som jag inte har. Det innebar att jag var tvungen att hoppa av den kursen och fick i panik maila skolan för att få plats på en annan kurs för att få mina högskolepoäng. Nu läser jag en annan kurs som heter "Internet and Webbdesign" där jag hoppade in två dagar efter kursstart och nu tror jag att jag har hunnit läsa ikapp allt. I den kursen ska vi programmera och skapa webbsidor för klienter. Dessa två kurser verkar så spännande och relevanta för vad jag vill jobba med efter examen. Nu ska jag läsa dessa två parallellt med varandra till slutet av mars och i början av april startar två nya kurser.

Trots en stressig vecka har jag också en väääldigt rolig nyhet! Jag och min pojkvän har skrivit på ett kontrakt för en ny lägenhet och sagt upp den vi bor i nu! Vi får nycklarna den 1 april och målet är att vara ute ur den gamla lägenheten den 5 april. Lägenheten är 20 kvadrat större än den vi har nu och är dessutom nybyggd! Jag tänker att jag ska fota massor under flytten och visa före/efter-bilder som jag lägger ut här på min blogg för er som är intresserade av inredning!


Det känns skönt att det är fredag och helg nu! Helgen är extra efterlängtad när man har haft en tuff och påfrestande vecka. Ikväll har jag och Filip gjort hemmagjord pizza och myst i soffan framför Talang och bara tagit det lugnt🤍

●●●

●●●

Denna helgen ska jag jobba i gymmet men det ser jag mest fram emot. Det var ett tag sen nu och ska bli skönt att jobba lite. Jag ska inte öppna kurslitteraturen och försöka släppa plugget fram tills måndag!

●●●

Jag önskar er en fantastiskt helg och så hörs vi i nästa inlägg! PUSS🤍

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Så kul att ni ska flytta till en större lägenhet!!! Ha en fin dag <3 Kram

nouw.com/louiseedling
Norailona
Norailona,

Åh det ska verkligen bli så kul! Kram <3

nouw.com/norailona
Linnéa,

Tack ⭐️ Men åhhhhh, så kul med ny lägenhet, grattis 🤩 längtar efter bilder därifrån sen då ❤️

nouw.com/linnealiebig
Norailona
Norailona,

Åh tack!! Vad kul att höra!❤️

nouw.com/norailona
JessicaLouiseAlmyren
JessicaLouiseAlmyren,
Jag älskar att era extra 20 kvadrat typ är lika stor som hela min lägenhet 😂❤️
nouw.com/jessicalouisealmyren
Norailona
Norailona,

Hahah men din lya är ju sjukt charmig🥰

nouw.com/norailona
Hilma
Hilma,

Hoppas du haft en bra helg och en bra start på nya veckan 😊 kram!

nouw.com/hilma
Norailona
Norailona,

Kram fina du! <3

nouw.com/norailona