Det luktar jul!

Hej finisar!

Nu är det bara 6 dagar kvar till jul och 1 dag kvar till jullov! Hela förmiddagen har jag suttit och skrivit en tenta om politik och statsskick så jag är helt slut. Skönt att jag bara har en föreläsning på två timmar imorgon innan jag checkar ut från skolan i 3 veckor.

Igår var jag och köpte vår första egna gran till lägenheten. Jag ville hitta en kort och tjock gran som var tät och tänk att gjorde jag det. En liten drömgran helt enkelt. Pappa var med och assisterade frakt av julgran och sågade stammen så att den skulle passa foten. Jag klädde granen ihop med mamma och den blev så himla fin!

Nu luktar det gran när man kommer hem till oss och jag älskar det! Granen var det sista som behövdes för att maxa julkänslan så nu är jag så redo för jul.

Jag ska fira jul ihop med delar av min släkt hemma hos mamma och pappa. Vi brukar äta sjukt mycket mat och godis och mysa och umgås. Kalle Anka är ett måste också! På julaftonskväll ska jag och min sambo fira ihop. Hur ska ni fira jul? Har ni några speciella traditioner?

Hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en fin dag <3

Xoxo Norailona

  • Livsstil

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ihh kan inte fatta att det snart är jul, helt sjukt ju!! Hoppas din jul kommer bli hur mysig och bra som helst vännen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Norailona
Norailona,
Åh hoppas att du fick en fin jul finaste du! <3
nouw.com/norailona