2020 PÅ TRÄDGÅR'N

Hej finisar och GOTT NYTT ÅR! Hoppas att ni alla mår bra och att ni fick ett fint nyårsfirande. Välkommen 2020 och ett nytt decennium!


Jag och mina bästa tjejkompisar hade bestämt att vi skulle fira nyår i Göteborg. Vi bokade sovplatser på ett hostel, middag på en restaurang och biljetter till en nattklubb. Allt var kirrat och klart och vi var taggade till tusen!

Vi hade bokat bord på restaurangen Tapaso klockan 18.00 på nyårsdagen och tog därför ett tåg från Falköping som skulle vara framme i Göteborg klockan 17.00. Med tanke på hur mycket folk som var ute den kvällen blev trafiken självklart försenad när vi skulle ta oss till Slottskogen där vi skulle bo. Det blev världens snabbaste incheckning och vi hann i tid till restaurangen. Vi åt på Tapaso vilket är en finare tapas-restaurang. Maten var så himla god och även drinkarna och vinet. Det var ett perfekt ställe att börja kvällen på.

Efter restaurangen gick vi tillbaka till vårt rum och började att göra oss i ordning för att gå ut. Samtidigt som vi fixade oss började vi att förfesta. Vi ville dansa trots att vårt rum var ganska litet, men vem bryr sig? Det är nyår en gång per år liksom.

Vi hade köpt förköp till Trädgår'n för att fira in 2020. Kön till klubben var hyfsat kort när vi kom och vi var inne runt 23.00. Med en timme kvar till det nya året hann vi med både baren och dansgolvet. Efter tolvslaget drog 3/6 vidare till en annan klubb medan jag och två av mina kompisar stannade kvar för att dansa. Musiken var fett bra!

Runt 03 drog vi och köpte nattkäk för att sedan åka hem genom halva Göteborg. Vi var hemma nån gång runt halv fyra och somnade ganska snabbt därefter. Vi var tvungna att checka ut senast 11.00 på morgonen så vi gick (motvilligt) upp klockan 10.00 för att packa ihop allt som låg över hela rummet.

Vi alla var sugna på frukost så vi letade upp ett ställe som hade ett bra brunch-utbud. Vårt tåg hem gick klockan 13 och vi köpte med oss något att dricka på tåget, inte alkohol denna gången..

Är så tacksam! Här kommer en bildbomb...

Xoxo Norailona

Gillar

Kommentarer

JessicaLouiseAlmyren
JessicaLouiseAlmyren,
Norailona
Norailona,
Linnealiebig
Linnealiebig,
Åh, bästa staden 🥰 ser sjukt roligt ut 🤩. God fortsättning.
nouw.com/linnealiebig
Norailona
Norailona,
Verkligen en helt underbar stad😍 Desamma fina du!
nouw.com/norailona
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Neej men åh vilket lyckat firande, blir ju så glad av att höra och se detta!! Haha dock kan jag tänka mig om ni var lite sega vid utcheckningen kanske :'D KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Norailona
Norailona,
Fina fina du! Hoppas att du också hade ett fantastiskt nyårsfirande! Kram <3
nouw.com/norailona